1
min read
A- A+
Pročitano

Žena ruskog političara se obnažila da bi narod glasao za njega (FOTO)

13/03/2018 - 14:27
Autor:Fos Media
699 pregleda

Provokativna fotografija žene regionalnog zamjenika okružena nagim modelima predstavlja najnoviji potez kako bi se Rusi podstakli da izađu na predsjedničke izbore u nedelju.

foto

Foto: Printscreen/YouTube

Na slici koja je privukla pažnju medija, Julija Djaltova pozira u društvu osam golih modela, čija naga tijela natkriva natpis na kojem piše: „Mi idemo na izbore“. 

Na fotografiji koja je objavljena na društvenim mrežama pisalo je „Vidimo se na glasačkim mjestima“. 

Julija je supruga Aleksandra Djaltova, predsjednika partije Ujedinjena Rusija i vladajućeg poslanika u lokalnoj skupštini Arkhangelska. 

“Sve ove žene su drugačije, bave se različitim poslovima – jedna je inženjer, druga profesorka, treća fitnes instruktorka. Željele smo da učinimo ovaj svijet malo ljepšim i našu zemlju boljom i pokazale smo da različiti tipovi ljudi treba da budu zainteresovani za budućnost“, rekla je Djaltova novinarima objašnjavajući da njen suprug nije ljubomoran niti posramljen zbog ovakvog poteza, javili su strani mediji, prenosi B92.

Ovo nije prva provokativna kampanja. Nedavno se pojavila i serija stikera koju je objavio magazin „Maksim“ za aplikacije za čet u kojoj žene na provokativan način zavode muškarce i podstiču ih da izađu na glasanje.

Takođe, rusko izdanje magazina objavilo je foto-set provokativnih modela koje odlaze na izbore.

Pogledajte video-snimak.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari