Meni

Srijeda, Jul 10, 2024

Pravila komentarisanja

Korišćenjem bilo kog dijela portala FOS media smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

FOS media daje prednost u objavljivanju onih komentara u kojima se vodi računa o pravopisu i dužini komentara, kao i onima koji se odnose isključivo na objavljeni sadržaj.

Komentare na FOS media portalu kontrolišu administratori, koji su ovlašćeni da uklone svaki komentar koji nije u skladu sa Pravilima komentarisanja.

Zabranjeno je pisati komentare isključivo velikim slovima, komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede.

Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv osoba ili grupe osoba zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, vjeri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne, političke ili bilo koje druge orijentacije/opredijeljenosti, vrijeđanje ličnosti korisnika i osoba čije ime se pojavljuje na sadržajima portala, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično ili prekršajno djelo.

Nije dozvoljeno: postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, šovinstičkog i uvredljivog sadržaja, lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatnih informacija u vezi sa sadržajem portala, kao i objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji podliježu autorsko-pravnoj zaštiti.

Redakcija FOS media zadržava pravo izbora, odnosno brisanja komentara koji će biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije FOS media, već isključivo autora komentara.

Ukoliko korisnik portala smatra da mu je neosnovano obrisan komentar ili korisnički nalog ima pravo žalbe uredniku portala. Odluka urednika je konačna i korisnik na nju nema pravo žalbe.

Vaše sugestije ili primjedbe možete da pošaljete na redakcija@fosmedia.me

Hvala!