Uhapšeni osumnjičeni za krađe po budvanskim plažama

Budvanska policija uhapsila je Novljanina R.B. (33) i M.M. (28) iz Sremske Kamenice, osumnjičene da su u protekle dvije sedmice pokrali više turista na budvanskim plažama. Uhapšeni su u odvojenim policijskim akcijama, a lisice na ruke stavili su im inspektori u civilu koji su ih zatekli u krađama, piše Dan.

Budva pozitivan primjer kako se ide u dobrom pravcu

Budva ja pozitivan primjer kako se nakon višedecenijske vlasti koju su obilježili krivični procesi i korupcija, ekonomski i u svakom drugom smislu konsoliduje i kreće u dobrom pravcu, na opšte zadovoljstvo njenih građana, konstatovali su predsjednik SNP Vladimir Joković i član Glavnog odbora Veselin Jovanović i predsjednik Opštine Marko Carević.

Pavićević: Budvu ni po koju cijenu ne smijemo vratiti u ruke DPS-a

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević izjavio je za Dan da su lideri DF-a u prethodnih nekoliko dana naočigled cijele crnogorske javnosti pokušali da sruše vlast u Budvi, primitivno vrijeđajući članove i funkcionere Crnogorske. A da nije bilo Crnogorske, nikada Marko Bato Carević ne bi bio izabran za predsjednika opštine Budva.

Sakupljeno više od 10.000 eura za malog Vanju

Budvanin Luka Vučković danas je sa Pržna u pratnji medicinsko - stručnog osoblja i prijatelja plivao 17 kilometara dugu dionicu do Ploča, za liječenje dječaka Vanje Jovanovića. U humanitarnoj akciji prikupljeno je više od 10.000 eura, rekao je Vučković, koga su na cilju čekala djeca sa transparentima "Kad porastem biću kao Luka" i "Luka hvala".

Vujović: Ni kao političar, ni kao čovjek, ne stojim iza spornog saopštenja DF

Odbornik Demokratskog fronta u SO Budva, Đorđije Vujović, obavijestio je crnogorsku, a prije svega, kako je istakao, budvansku javnost da saopštenje Demokratskog fronta koje je zbog svog nepristojnog sadržaja izazvalo političku ujdurmu, kritiku cjelokupne javnosti, pa i tenzije u okviru vladajuće koalicije, on nije napisao, niti dao odobrenje da se u njegovo ime pošalje medijima.