Radulović: Naći ćemo rješenje za privremene objekte u Budvi, planove donosimo sa lokalnom upravom

Iako je opštinska Odluka o uklanjanju privremnih objekata donesena prije par mjeseci, te je i stav Ministarstva bio izričit po tom pitanju, ipak se nagovještava produžetak rada tzv. diskoteka ili otvorenih šankova (Maltez, Trokadero, Ambijente, Paris, Rafaelo i Majami) za još jednu sezonu.

Krivična prijava protiv Budvanina zbog oružja i droge

Službenici policije pdonijeli krivičnu prijavu protiv bezbjednosno interesantnog lica, D.D. (43) iz Budve, zbog osnovane sumnje da je počinia krivična djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Kotor i Tivat bili bez vode zbog klizišta iznad Budve, oštećena saobraćajnica (VIDEO)

Tivat i Kotor bili su danas nekoliko sati bez vode, zbog oštećenja na cjevovodu regionalnog vodovodnog sistema, koji je nastao usljed pomjeranja klizišta iznad Budve, na brdu Topliš u blizini lokalnog puta kod naselja Svinjište. Iz Regionalnog vodovoda saopštili su da je oštećena i lokalna saobraćajnica i dodali da je problem samo privremeno riješen, te da lokalne vlasti treba što prije da reaguju.