Bivši Boksitaši najavili protest ispred Specijalng državnog tužilaštva

Bivši radnici nikšićkih Rudnika boksita, danas su se okupili na prostoru bivšeg sindikalnog placa Boksita u Nikšiću, gdje su najavili da će se najkasnije za deset dana okupiti ispred zgrade Specijalng državnog tužilaštva u Podgorici od koga očekuju odgovor na prijavu, kako navode, o spornoj prodaji placa, na koji čekaju već tri godine.

URA Nikšić: Grbović opet parkira nepropisno, nadležni ćute

Nema kraja bahatosti, saobraćajnoj nekulturi i nepoštovanju zakona Crne Gore od stranog prvog čovjeka Nikšića, saopštili su danas iz opštinskog odbora URA Nikšić, dostavljajući medijima slike nepropisano parkiranog službenog automobila Veselina Grbovića u blizini jednog ugostiteljskog objekta u Podgorici.

Podgoričanin uhapšen zbog razbojništva počinjenog prije 10 godina u Nikšiću

Nikšićka policija je rasvijetlila krivično djelo razbojništvo u pokušaju koje je počinjeno prije deset godina na štetu preduzeća „Neckom“ iz Nikšića. Zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo uhapšen je M.I. (30) iz Podgorice, koji će biti uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici.

Turistička Nova godina prvi put u Nikšiću: CG posjetilo 60 hiljada turista

Prošla godina je, prema ocjenama predstavnika turističke privrede, bila uspješna, jer je, prema preliminarnim podacima, Crnu Goru posjetio rekordan broj gostiju, saopšteno je na manifestaciji Turistička Nova godina koja je održana u hotelu Onogošt u Nikšiću.