Vojvodić priznao krivicu za prebijanje momaka iz Rume, uplatiće 10.000 eura za liječenje Novoselca

Iznošenjem završnih riječi u utorak je u Osnovnom sudu u Baru završeno suđenje Petru Vojvodiću (20) iz Bara zbog nanošenja teških tjelesnih povreda dvojici mladića iz Rume Stefanu Novoselcu i Dejanu Grujičiću, tokom njihovog ljetovanja u Sutomoru, krajem avgusta prošle godine.

Đukić za FOS: Predlog Opštine potvrda da je sve vrijeme postojala druga lokacija za gradnju vrtića

Iako nam je poručivano suprotno, predlog Opštine za novu lokaciju vrtića u Baru, dokazuje da je alternativa postojala sve vrijeme, kazao je za FOS jedan od predstavnika Građanske inicijative Stefan Đukić, pokreta koji je predvodio proteste u Baru, protiveći se gradnji vrtića u dvorištu Gimnazije.

Opština Bar predložila Vladi lokaciju za izgradnju vrtića

Nakon odluke predsjednika Vlade Duška Markovića da se obustavi gradnja dječijeg vrtića, predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević pokrenuo je proceduru za određivanje alternativnih lokacija za vrtić sa, kako je saopšteno, ciljem što skorijeg pokretanja novog projekta izgradnje predškolske ustanove u Baru.

Brod francuske mornarice uplovio u Bar; Sjajna saradnja sa Ambasadom Francuske

Povodom uplovljavanja minolovca Capricorne Nacionalne francuske mornarice danas je Opštinu Bar posjetila delegacija koju je predvodio kapetan fregate Vincent Magnan, kao i otpravnik poslova Francuske ambasade Laurent Goncalves, asistent vojnog atašea pri Francuskoj ambasadi Yann Maillard, a sastanku su prisustvovali i  predstavnici Mornarice Vojske Crne Gore.

Biram Bar odgovorio ''čempresarima'': Pronašli smo moguće lokacije za vrtić

Iz Biram Bar odgovorili su na dopis Građanske inicijative, u kojem navode da su već pronašli moguće lokacije na kojima bi se mogao graditi vrtić. Oni pozivaju ''čempresare'' da zajedno organizuju javnu raspravu sa građanima, kako bi razgovarali o toj temi.