Emocije pred objektivom: Nikšićanka fotografisala djevojke u različitim emotivnim fazama pa oduševila izložbom (FOTO)

Nikšićanka Đurđica Knežević godinama se bavi fotografijom. Uvijek joj je bilo zanimljivo da ’uhvati’ i prikaže trenutke i emocije, pa od kada je kupila prvi aparat, ova 23-godišnja djevojka od svoje ljubavi ne odustaje. Uporedo sa studijama Engleskog jezika i književnosti, nađe vremena da se posveti umjetnosti i novim projektima. Nedavno je organizovala i izložbu „Raw“ koja je izazvala veliku pažnju javnosti. U pitanju je projekat koji pokazuje emotivne faze kroz koje prolazimo u životu, a posvećen je svim ženama.

Kroz Markov objektiv „Ulica piše srcem“, evo i kako... (FOTO)

„Ulica piše srcem“, autora Marka Vujovića,  naziv je izložbe koja će sjutra veče biti otvorena u Kulturno- informativnom centru „Budo Tomović“ u Podgorici. U pitanju je odabir iz kolekcije grafita grada Podgorice, koje je ovaj ljubitelj fotografije zabilježio i odlučio da predstavi publici.

Mama iz Podgorice spojila ljubav prema djeci i umjetnosti: Pred njenim objektivom poziraju bebe (FOTO)

Ljubav prema djeci i fotografiji, Podgoričanka Mia Radunović Kilibarda je odlučila da spoji. Nakon brojnih eksperimentisanja i časova fotografije u Americi, ona sada svaki slobodni trenutak koristi za fotografisanje. Uživa u hobiju, stvara najljepše fotografije, a pred objektivnom njenog aparata najčešće poziraju bebe.

Selfi misica Izraela i Iraka izazvao konrtroverze

Dok su se učesnice izbora za Mis univerzuma 2017. godine okupljale ove nedjelje u Las Vegasu, mis Izraela i mis Iraka - dvije zvanično neprijateljske zemlje, pozirale su za selfi, koji su postavile na Fejsbuku i Instagramu. Želeći da promovišu mir i ljubav, vjerovatno nisu slutile kakve će reakcije izazvati na društvenim mrežama.