Policija Kosova objavila fotografiju osumnjičenih u slučaju ubistva Olivera Ivanovića

Prema najavama predmetnog tužioca u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, do kraja ove nedjelje trebalo je doći do podizanja optužnica u ovom slučaju. Ipak, umjesto optužnica, na adresu medija stiglo je obavještenje i apel građanima za pomoć.

Slučaj u Dobroti: Disciplinski postupak protiv osoblja, raskinut ugovor sa firmom obezbjeđenja

Uprava Specijalne psihijatrijske bolnice u Kotoru pokrenula je disciplinske postupke protiv smjenskog osoblja Sudskog odjeljenja te ustanove, kao i postupak raskida ugovora sa privatnom firmom Vector security system koja je angažovana za poslove obezbjeđenja na tom odjeljenj, piše Pobjeda.

Opet na nišanu

Kao da mu nije dosta to što su ga mučili nakon hapšenja i što su ga po suđenju sproveli kroz grad vezanog kao vola i strijeljali. Kao da mu je malo to što mu u potonjih nekoliko decenija unižava ime kako ko stigne – neko da se okoristi o njegov lik, a neko da ga omalovaži lažima da je bio umobolnik pa se zato onda smijao u lice straljačkom vodu. Kao da mu je bilo po volji da prolazi kroz skorašnju spomeničku pomamu, al' ajde, zaslužio je znamen u tom gradu, ma koliko bile sporne okolnosti iza tog čina. Kao da je sve ovo bilo nedovoljno, pa se prije nekoliko dana opet našao na nišanu.

Emocije pred objektivom: Nikšićanka fotografisala djevojke u različitim emotivnim fazama pa oduševila izložbom (FOTO)

Nikšićanka Đurđica Knežević godinama se bavi fotografijom. Uvijek joj je bilo zanimljivo da ’uhvati’ i prikaže trenutke i emocije, pa od kada je kupila prvi aparat, ova 23-godišnja djevojka od svoje ljubavi ne odustaje. Uporedo sa studijama Engleskog jezika i književnosti, nađe vremena da se posveti umjetnosti i novim projektima. Nedavno je organizovala i izložbu „Raw“ koja je izazvala veliku pažnju javnosti. U pitanju je projekat koji pokazuje emotivne faze kroz koje prolazimo u životu, a posvećen je svim ženama.

Kroz Markov objektiv „Ulica piše srcem“, evo i kako... (FOTO)

„Ulica piše srcem“, autora Marka Vujovića,  naziv je izložbe koja će sjutra veče biti otvorena u Kulturno- informativnom centru „Budo Tomović“ u Podgorici. U pitanju je odabir iz kolekcije grafita grada Podgorice, koje je ovaj ljubitelj fotografije zabilježio i odlučio da predstavi publici.