1
min read
A- A+
Pročitano

Kraljevska beba će se zvati Dajana?

14/04/2019 - 17:05
Autor:Fos Media
702 pregleda

Dok iščekuje rođenje prvog djeteta princa Harija i Megan Markl, britanska javnost nastoji da odgonetne pol i ime. Ako je vjerovati kladionicama, nova kraljevska beba biće djevojčica i zvaće se Dajana.

Foto: PA

Foto: PA

Agencija „Vilijem Hil“ saopštila je da više ne prima opklade za pol djeteta pošto se ispostavilo da su ljudi masovno ubijeđeni da će prinčevski par dobiti djevojčicu. 

"Što se nas tiče, tajna je odata, možda je neko negdje vidio snimak ultrazvuka ili je neko čuo nešto“, kaže portparol firme koja se bavi klađenjem, Rupert Adams.

Kada je riječ o imenu djeteta, lista je dugačka. Na prvom mjestu nalazi se Dajana, za šta je u ovoj kladionici kvota četiri prema jedan. Slijede Viktorija, Elis, Grejs i Elizabet, dok su Albert, Artur i Džejms popularni predlozi za dječaka.

„Čak 80 odsto predloga odnosi se na ime Dajana, ali sumnjam da bi princ Hari izabrao ime koja ga neposredno podsjeća na tragično nastradalu majku“, rekao je Adams, a prenosi AP, javla Tanjug.

„Ipak, velika je šansa da će Dajana biti srednje ime“, rekao je Adams.

I Karolin Heris, istoričarka kraljevske porodice, slaže se da bi Dajana moglo da bude srednje ime. To su uradili princ Vilijem i njegova supruga Kejt za ćerku, čije je puno ime Šarlota Elizabeta Dajana.

„Izbor Dajane za prvo ime značio bi veliki pritisak za kraljevsku bebu, jer bi je mediji stalno poredili sa slavnom bakom“, rekla je Herisova.

Dodaje i da bi moguće srednje ime bebe moglo da bude Rut, po jednoj prabaki Megan Markl, kao i po baki Dajane po majci – lejdi Rut Fermoj.

 

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari