1
min read
A- A+
Pročitano

Noć mode u Grabovcu: Stanari Doma za stare prošetali pistom (FOTO GALERIJA)

15/09/2019 - 19:25
Autor:Violeta Rovčanin
915 pregleda

Drugo izdanje manifestacije "Noć mode u Grabovcu", održano je sinoć u Domu za stare u Risnu. U ulozi modela našli su se stanari Doma koji su se odlično snašli na pisti. Sa oduševljenjem su iznijeli modele kreatorke Nade Koljenšić, a potom su nagrađeni burnim aplauzom mnogobrojne publike. Organizatori manifestacije su modna agencija AR Scouting i Dom starih Grabovac.

Foto: Veri Veroza

Foto: Veri Veroza

"Veče je bilo savršeno a oni su se sjajno snašli na pisti, treme nije bilo samo ponos, pozitivna energija i osmijeh.  Puno mi je srce, a ponosna sam na moje drugare i cijelu organizaciju na čelu sa direktorom te ustanove Srđanom Dragomanovićem. Hvala svim ljudima koji su nas podržali, koji su nam pomogli na bilo koji način da ovim ljudima učinimo boravak u Domu drugačijim, posebnim i doprinjeli da pokažemo da mi mislimo na njih i da mogu da računaju na nas", kazala je jedna od organizatorki i nekadašnja Mis Crne Gore Nataša Milosavljević za FOS i dodala:

"Kreacije Nade Koljenšić su dale posebnu notu svemu jer je poklon dizajnerke i sve su oduševljenje sa svojom odjevnom kombinacijom i zasigurno će ih nositi i na svim sljedećim svečanim prilikama u Domu, baš kao i gospoda odjela brenda Martini Vesto Montenegro."

Da je "Noć mode" još jednom dokazala da granice ne postoje smatra i direktor Doma za stare u Risnu.

Foto: Veri Veroza

Foto: Veri Veroza

"Popunjenih 200 stolica i publika koja je skandirala sve vrijeme trajanja manifestacije dovoljan su pokazatelj uspješne organizacije i još boljeg performansa naših manekenki i manekena. Posebnu zahvalnost dugujem kreatorki Nadi Koljenšić koja je našim korisnicama poklonila sve kreacije koje su sinoć uspješno iznijele, kao i velikom umjetniku i humanisti Željku Samardžiću koji je u muzičkom dijelu zabavljao sve prisutne i svoj nastup poklonio našoj ustanovi", kazao je direktor Doma  kazao je Srđan Dragomanović.

Foto: Veri Veroza

Foto: Veri Veroza

"Sigurno da bez sponzora ne bi bilo ni ovako profesionalne opreme, od bine, ozvučenja i rasvjete pa sve do led ekrana, banera sa sponzorima i profi fotografa. Posebno moram izdvojiti Ministarstvo rada i socijalnog staranja i Opštinu Kotor koji su kao pokrovitelji ovog događaja, osim finansijske podrške, svojim prisustvom uveličali samu manifestaciju. Ova sada već dokazana organizaciona šema i veza između JU Dom starih Grabovac i naše proslavljene misice, Nataše Milosavljević i njene agencije AR Scouting postavila je kamen temeljac za nastavak ove saradnje i podizanje sljedeće Noči mode na još veći nivo", zaključio je Dragomanović.

Nova kolekcija Nade Koljenšic "Šobajići" koja  je inspirisana tim selom je sve prisutne očarala i bio je to pravi spoj mladosti i ljudi u poznim godinama na sceni. Nakon revije uslijedio je i koncert specijalnog gosta Željka Samardžića.

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari