1
min read
A- A+
Pročitano

Tivćanka na izboru za najljepšu Evropljanku (FOTO)

13/02/2020 - 11:26
Autor:Fos Media
2013 pregleda

Tivćanka Elena Dostić takmičiće se na izboru za najljepšu Evropljanku koji će biti održan 29. februara u Beču. Tri godine se bavi modelingom, a kako kaže, potrudiće se da se na ovom takmičenju pokaže u najboljem svjetlu.

Foto

Foto: Privatna arhiva

„Kao mala sam uvijek sanjala o tome da se bavim modelingom. Često sam gledala modele na TV-u i maštala o tome. Dok sam bila mala uzimala sam mamine štikle dok je bila na poslu i pokušavala da hodam. Naravno, sve mi je bilo veliko, ali kao dijete bila sam uporna“, kaže Elena.

Prije tri godine zagazila je u svijet modelinga. Brojne saradnje su joj, kaže, ostale u lijepom sjećanju.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

„Uvijek kažem saradnja sa Sašom Milojkovićem je najljepše iskustvo. Taj čovjek je poseban umjetnik. Naročito magična za mene bila je revija ’Bokeško srce’ u Herceg Novom.“

Krajem mjeseca predstaviće se u Beču. Kontaktirali su je, kaže, organizatori izbora za mis Evrope i pozvali je da učestvuje. Od takmičenja je, priznaje, veliki izazov ali od istog ova 22-godišnja djevojka ima i velika očekivanja.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

 „Čast je stati rame uz rame sa najljepšim ženama širom Evrope. Očekivanja su mi velika i više ću se potruditi s obzirom na to da sam na prošlom izboru osvojila titulu prve pratilje“, kaže Elena.

A pored izgleda, šta je potrebno da djevojka posjeduje kako bi postala mis?

„Pored ljepote mora da bude posebna, drugačija od ostalih, da zna strane jezike i naravno da zrači pozitivnom energijom.“

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Elena je završila medicinsku školu a pored modelinga, slobodno vrijeme voli da provodi uz dobru knjigu ili dokumentarac.

Po povratku iz Beča očekuju je brojne obaveze među kojima i snimanje nekoliko muzičkih spotova.

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari