1
min read
A- A+
Pročitano

Najskuplja krigla ikad: Pivo platio 61 356 eura

06/09/2019 - 21:44
Autor:Fos Media
1183 pregleda

Žalbe na cijenu piva među pivopijama nisu ništa čudno, ali jedan australijski novinar zaista ima na šta da se požali.

Foto

Foto: Epa/WILL OLIVER

Naime, njemu je u jednom mančesterskom hotelu krigla piva naplaćena 55.000 funti (61.356 eura), objavio je Gardijan.

Piter Lejlor, novinar jednog australijskog lista, platio je astronomsku sumu za jednu flašu dojčers IPA piva u hotelu Malmezon, nakon što je dan proveo gledajući kriket na Old trafordu.

"Odlučio sam da popijem pivo u povratku i svratio sam jer su mi tu bili smješteni drugari", kazao je Lejlor. „Kada sam platio, nisam nosio svoje naočare, a bilo je nekih problema sa POS terminalom, tako da sam morao dvaput da pogledam. Imao sam neki čudan osjećaj i upitao: ’Koliko sam platio to pivo?’ Djevojka za barom pogledala je račun i kazala: ’O, bože!’, a onda je malo oklijevala da mi ga pokaže", ispričao je Lejlor.

On kaže kako je, nakon što je uvidio da mu je naplaćeno 55.000 funti, menadžer hotela smjesta priznao grešku i obećao da će mu pomoći da to sredi sa bankom.

Lejlor je otišao, pogrešno pretpostavivši kako banka neće proknjižiti tako veliku isplatu u svakom slučaju.

"Probudio me je telefon, zvala me je uspaničena žena koja je otkrila ogromni manjak na mom hipotekarnom računu", kazao je Lejlor. "Uzmu novac za sekund, ali izgleda da im treba 10 radnih dana da ga vrate. Gubim puno novca od kamate, osim što su mi izbili iz džepa 55.000 funti", dodao je.

"Trenutno sprovodimo istragu u vezi sa tim događajem. Uspostavili smo kontakt s Piterom kako bismo se izvinili i uvjerili ga da će sve biti riješeno što prije“, rekao je portparol hotela.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari