1
min read
A- A+
Pročitano

Tviter razmišlja o opciji editovanja već postojećih tvitova

11/02/2019 - 11:24
Autor:Fos Media
32 pregleda

Korisnici ''Tvitera'' već dugo traže opciju za uređivanje, ali ''Tviter'' se odavno odupire ideji tvrdeći da bi to uništilo realnost sadašnjeg trenutka tvitova

Foto

Twitter

Međutim, u posljednje vrijeme, kompanija je počela da ublažava svoj stav u vezi sa uređivanjem tvitova, a nedavno je i CEO ''Tvitera'' Džek Dorsi podijelio ideju o tome kako bi uređivanje tvitova moglo da funkcioniše.

Govoreći u epizodi Joe Rogan Experience, Dorsi je sugerisao da se uređivanje tvitova može obaviti između pet i 30 sekundi nakon što je tvit objavljen. To bi pomoglo da se očuva realnost sadašnjeg trenutka tvitova, tvrdi CEO. Takođe je sugerisao da trajanje uređivanja može biti dinamično u zavisnosti od konteksta, ali kako će ''Tviter'' to odrediti nije jasno.

Dorsi je takođe naveo da kompanija razmišlja o opciji koja će korisnicima omogućiti da vide originalni tvit, što znači da će, nakon što je tvit objavljen, korisnici moći da pogledaju originalni tvit prije uređivanja. Ovo bi sprečilo ''trolove'' i zlostavljače da uređuju svoje tvitove i tvrde da nisu krivi.

Da li će i kada ''Tviter'' uvesti opciju uređivanja, još uvek se ne zna. Kompaniji je u posljednje vrijeme ideja bila primamljivija, ali je prestala da potvrđuje da radi na ovoj funkciji.

Pročitajte i ovo:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari