1
min read
A- A+
Pročitano

Vjerovali ili ne: Koza i 20.000 eura završili na ražnju

05/12/2018 - 12:36
Autor:Fos Media
5221 pregleda

U domaćinstvu porodice Simić u selu Ranilović u Aranđelovcu, desila se nesvakidašnja situacija. Koza Belka je pojela 20.000 eura koje je domaćin namijenio za kupovinu 10 hektara zemlje.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Iako su odlučili da prošire svoje imanje i skupili pare, tog jutra je, kako piše Aranđelovacinfo, sve pošlo po zlu.

“Ustali smo rano, prebrojali novac, jer je trebalo da dođe čovjek od kog kupujemo zemlju kako bismo potpisali ugovor i čovjeka isplatili, pare su stajale na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli da doručkujemo. Moj tast je izašao, kao i svako jutro, da nahrani stoku, ali nije primijetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je nastala naša nesreća. Koza Belka koju imamo već nekoliko godina ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela da jede pare sa stola”, govori kroz suze uplakana snajka Milena.

“Kada smo čuli šuškanje i buku moj muž je ustao od stola i samo što ga šlog nije strefio. Belka je pojela pare sa stola, ostalo je oko 300 eura samo, a sve ostalo je bilo pocijepano i pojedeno. Muž od toga dana ništa ne govori, samo sjedi i ćuti i gleda u jednu tačku. Belka nas je zavila u crno”, priča za Aranđelovacinfo snajka Milena.

Kako prenose, dok su radili intervju, Belka se okretala na ražnju. Priznaju da je bila ukusna.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari