1
min read
A- A+
Pročitano

Mihajlović: Ima li SPC nekog mudrijeg, ko bolje razumije KiM

08/09/2019 - 18:59
Autor:Fos Media
1088 pregleda

Krajnje je vrijeme u Srbiji prestanu podjele na "patriote" i "izdajnike", mnogo nesreće ovom narodu i državi donijeli su oni koji su na dijelili, izjavila je potredsjednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović reagujući na nove optužbe mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija koji je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića ponovo nazvao izdajnikom.

foto

Mihajlović reagovala na nove optužbe mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija

Ona se zapitala i da li u Srpskoj pravoslavnoj crkvi postoje i neki drugi velikodostojnici koji znaju i imaju nešto drugo da kažu o Kosovu osim bacanja kletvi, uvreda i podjela među ljudima.

Pročitajte i ovo: Amfilohije o Vučiću: Sram ga bilo, izdaće Kosovo i Metohiju ako mu samo nešto daju

"Zar u SPC, koja je svakako najzaslužnija za opstanak Srba na Kosovu i koja je zajedno sa našim građanima prošla kroz sve grozote svih ovih decenija, nema nikog mudrijeg, nekog ko malo bolje razume problem Kosova? Ima li u SPC nekog razumnijeg od onog koji je držao parastos živim ljudima da sagleda kako Vlada Srbije i predsednik Srbije pokušavaju da postignu kompromisno rešenje srpskog i albanskog naroda na Balkanu. Ili će i SPC samo dodatno da deli već dovoljno podeljen narod na patriote i izdajnike", kaže Mihajlovićeva dodajući da je "sramno takvo ponašanje pojedinih crkvenih velikodostojnika", prenosi Tanjug.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari