1
min read
A- A+
Pročitano

Đukić: Preko Crne Gore da stignemo do Evrope

11/07/2018 - 19:01
Autor:Fos Media
109 pregleda

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je danas u Nikšiću da njegova ekipa i ove sezone ima velike ambicije u Ligi Evrope i da će učiniti sve da pređe prvu prepreku, Rudar iz Pljevalja u prvom kolu kvalifikacija.

foto

Foto: Mondo.me/Ana Božović

"Počinjemo evropsko putovanje u Nikšiću protiv Rudara, znamo da će biti težak meč, ali sigurno je da ćemo učiniti sve da prođemo dalje. Imamo zaista velike ambicije u Evropi, imamo dobru ekipu i učinićemo sve da ovdje napravimo dobar rezultat", rekao je Djukić na konferenciji za novinare u Nikšiću.

Fudbaleri Partizana igraju u četvrtak od 20.15 u Nikšiću protiv Rudara iz Pljevalja, prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Cilj je da, kao prošle godine, preko Crne Gore stignemo do Evrope. Prošle godine smo igrali protiv Budućnosti, napravili smo odličnu sezonu u Evropi i nadamo se da će i ove godine biti tako. Ovo je prelijepo takmičenje, daje prestiž i afirmaciju igrača i sve ćemo učiniti da ponovimo uspjeh", naveo je on.

Na pitanje da li je od bivšeg člana stručnog štaba Andrije Delibašića dobio informacije o Rudaru, Đukić je odgovorio odrično i naveo da su odgledani snimci utakmica pljevaljskog tima sa Zlatibora.

"On je naš dragi prijatelj, došao je da nas posjeti, sa drugih strana smo dobili informacije. Znamo da neće biti nimalo lako, promijenili su trenera, očekuje nas težak meč. To je ekipa koja ima dobre tranzicije, defanzivnu čvrstinu i brzim kontranapadima će pokušati da nas ugrozi", rekao je Đukić. 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari