1
min read
A- A+
Pročitano

Istorija se piše večeras: "Sokoli" i "Orlovi" biju bitku pod Goricom!

11/10/2018 - 7:46
Autor:Fos Media
133 pregleda

Fudbalske reprezentacije Crne Gore i Srbije sastaće se večeras u Podgorici u okviru trećeg kola Lige nacija, a biće ovo prvi, istorijski susret dvije selekcije.

Foto

Foto: FSCG.me

Prošlo je više od 12 godina od kada je Crna Gora samosatalna država, a tek večeras fudbalske selekcije naše zemlje i Srbije ukrstiće koplja.

Sudbina je "Sokole" i "Orlove" spojila u trećem kolu novoformiranog takmičenja Lige nacija, a sa obje strane najavljuju veliku borbu i spektakl na stadionu pod Goricom.

"Spremamo se kao za svaku utakmicu. Pokušavamo da podignemo formu na najveći nivo, ali nema posebnih detalja koje bih izdvojio. Igramo protiv jedne reprezenatcije koja je igrala na minulom Svjetskom prvenstvu, to govori dosta o njima. Želim jednu takmičarsku, bratsku utakmicu koja će pokazati fer i kvalitetnu igru", kazao je selektor Cren Gore Ljubiša Tumbaković.

Sa druge strane, njegov kolega sa klupe Srbije, Mladen Krstajić, susret sa Crnom Gorom doživljava veoma emotivne, ali ne očekuje nikakve probleme pod Goricom.

"Utakmica sa Crnom Gorom je specifična, ali iz nekog drugog razloga. Meni je porodica sa očeve strane iz Crne Gore, ja živim u Srbiji, rođen sam u Bosni i suludo je da je ovo utakmica visokog rizika. Rezultatski je bitna koliko i svaka druga", kazao je Krstajić.

Utakmica na stadionu pod Goricom počeće u 20 sati 45 minuta.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari