1
min read
A- A+
Pročitano

Kašćelan: Odbio sam Partizan zbog kapitenske trake u Tuli

26/03/2020 - 14:46
Autor:Fos Media
172 pregleda

Kvalitete Mladena Kašćelana više pamte oni što su pratili fudbalska zbivanja u postratnoj Jugoslaviji s početka 21. veka, kada je bivši crnogorski reprezentativac nastupao za OFK Beograd i Voždovac, pre nego što je započeo svoje putovanje po Poljskoj, Ukrajini, Bugarskoj, Grčkoj i Rusiji.

foto

foto: Reuters

Crnogorac sa 25 nastupa u opremi Hrabrih sokolova priznao je u razgovoru za ruske medije da je imao mogućnost da ostvari dječački san i zaigra za crno-bele, ali to nije učinio jer nije želio da ostavi Arsenal iz Tule na cjedilu...

“Postojala je mogućnost da potpišem za Partizan. Dobio sam poziv od prijatelja iz Srbije i ponudli su mi mogućnost da dođem u Partizan. Čak sam išao i na pregovore, jer je to moj omiljeni klub. Igrao sam već tada za Arsenal i uprava me je zamolila da ostanem, čak su mi ponudili i kapitensku traku. Nijesam smio da ih ostavim na cjedilu i razočaram, zato sam odlučio da ostanem u Tuli“, priča Kašćelan za ruske medije.

Gledajući njegov CV, pošto je za Arsenal nastupao u periodu od 2013. do 2015, onda je vrlo vjerovatno da je njegov dolazak bio planiran u vrijeme prvog mandata Marka Nikolića u Partizanu, što se tačno poklapa s Kašćelanovim boravkom u Tuli.

U istom razgovoru Kašćelan se prisjetio i NATO bombardovanja Jugoslavije 1999. godine i kako je slušao odjekivanje eksplozija oko Kotora, grada u kojem je rođen.

“Nijesu bombardovali Kotor jer je grad pod zaštitom Uneska. Ali, pošto je najveća NATO vazdušna baza bila u italijanskom gradu Avijanu, često smo mogli da čujemo avione kako prelijeću grad. Ali i kako rakete lete svuda oko nas“, priznao je Kašćelan.

Kašćelan je trenutno član ruske Baltike. 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari