1
min read
A- A+
Pročitano

Mundo deportivo: Razlozi zbog kojih je Barsa odustala od Jovića

15/04/2019 - 10:30
Autor:Fos Media
143 pregleda

Nisu problem realizatorske sposobnosti, nego igra u polju. Tako bi se u najkraćem mogli okarakterisati razlozi zbog kojih je Barselona, navodno, odustala od namjere da angažuje Luku Jovića.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

A nema boljeg katalizatora od lokalnog Mundo deportiva, koji u izdanju od ponedjeljka takstativno navodi razloge zbog kojih se Barsa „ohladila“ kad je u pitanju angažman Luke Jovića. Njemu niko ne osporava učinak, uostalom 25 golova na 40 utakmica u dresu ekipe iz Frankfurta jasno pokazuje kakav je igrač.

Novinar Fernando Polo navodi da su sva trojica direktora kluba sa Nou Kampa – Erik Abidal, Pep Segura i Ramon Planes – detaljno skenirajući Luku na više od 15 utakmica ove sezone saglasni u ocjeni da je Lukina realizacija na visokom nivou, ali...

Problem je, ističe Mundo, što Barseloni nije potreban isključivo „kiler“, ubica golmana, već napadač koji će da učestvuje u igri, pripomogne u izgradnji akcija, kombinatorici na sredini terena, prenosi Mozzartsport

Čak se pitaju da li bi se sudarao na centralnom dijelu terena sa Lionelom Mesijem, dovodeći u sumnju da li je sposoban da se izvuče na stranu, kao što to čini Luis Suarez, ne mali broj puta otvarajući prostor Argentincu da završava napade.U tom smislu, dodaje dnevnik naklonjen Blaugrani, Barseloni bi više odgovarao Antoan Grizman, koji već dvije godine figurira kao potencijalno rješenje, ali nikako da zaduži bordo-plavi dres.

Pročitajte i ovo:

 

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari