1
min read
A- A+
Pročitano

KK Budućnost: Mediji plasiraju pogrešnu sliku o odnosima u klubu, Mijović ima punu podršku

13/01/2020 - 16:09
Autor:Fos Media
622 pregleda

Košarkaški klub Budućnost VOLI oglasio se danas saopštenjem u kojem kritikuje medije da ''plasiraju pogrešnu sliku o odnosima u klubu'', naglasivši da trener Petar Mijović uživa punu podršku uprave ''plavih''.

d

Saopštenje vam prenosimo u cjelosti:

''U svjetlu zlonamjernih insinuacija, medijskih plasiranja koje stvaraju pogrešnu sliku o odnosima u našem klubu, ovom prilikom ističemo da trener Petar Mijović ima punu podršku uprave Budućnost Volija.

Klub se suočava sa rezultatskom krizom, a ambijent dodatno otežavaju tekstovi kojim se negativno utiče na međusobne odnose i godinama brižljivo građeno povjerenje i međusobno uvažavanje. Iz tog razloga, smatramo da će naše obraćanje i podrška koju nedvosmisleno izražavamo treneru Mijoviću otkloniti sve sumnje i spriječiti dalje plasiranje neistina.

Budućnost Voli funkcioniše na transparentan način, čuvajući osjećaj pripadnosti i zajedništva u svom timu i stručnom štabu i  neće se baviti daljim polemikama. Naš fokus je usmjeren na adekvatnu  pripremu u susret narednim  utakmicama  i što bolju igru u daljem toku sezone'', piše u saopštenju vicešampiona ABA lige.

piše: Miloš Stijepović

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari