1
min read
A- A+
Pročitano

Mijailović: Budžet Partizana za tim i stručni štab najviši ikada

11/07/2019 - 11:44
Autor:Fos Media
388 pregleda

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je u razgovoru za klupski kazao da će beogradski ''crno-bijeli'' u formiranju tima za narednu sezonu moći da računaju na značajna finansijska sredstva.

foto: Starsport

foto: Starsport

Partizan će naredne sezone, osim u tri domaća takmičenja (Kup Koraća, Superliga, ABA liga), nastupiti i u Evrokupu, a do sada su angažovali bivšeg pleja Budućnosti Nemanju Gordića i Amerikanca Rašona Tomasa.

"Sportski direktor Nikola Lončar i trener Andrea Trinkijeri imaju svu slobodu u izboru tima i uživaju podršku svih struktura kluba da sastave ekipu koja će biti u skladu sa renomeom Partizana. Naravno, postoje finansijski okviri u kojima možemo da se krećemo, ali ti okviri su ove godine daleko iznad onoga što smo imali u sezoni 2018/2019. Čak možemo reći da je obezbjeđeni iznos za tim i stručni štab vjerovatno najviši ikada kada je u pitanju KK Partizan. Sa druge strane i tržišne cijene igrača su veće, ali svakako smo ove godine u poziciji da budemo konkurentni. Da li ćemo uspjeti da ostvarimo ambicije Partizana i želje svih kojima je crno-bijela boja na srcu, da osvojimo ABA ligu, da napadnemo Evrokup? U sportu ni 10 puta veći budžeti od onoga koji imamo nisu garant uspjeha. Ali da ćemo se boriti i biti daleko opasniji po konkurenciju, hoćemo sigurno. I učinićemo sve da rezultati zadovolje naše navijače", rekao je Mijailović

piše: Miloš Stijepović

Pročitajte još:

 

 

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari