1
min read
A- A+
Pročitano

Predsjednik Cedevita Olimpije: Nijesmo aplicirali za EL

12/06/2019 - 16:06
Autor:Fos Media
203 pregleda

Predsjednik Cedevita Olimpije Davor Užbinec kazao je da taj klub nije aplicirao za specijalnu pozivnicu Evrolige.

Foto

Foto: Olimpija

Prethodnih dana pojavila se imformacija da je taj klub, osim Budućnosti i Partizana, aplicirao za specijalnu pozivnicu za učešće u najelitnijem evropskom takmičenju.

„Mi nijesmo ni aplicirali za specijalnu pozivnicu Evrolige iako vidim da se takva informacija pojavila u medijima. Da li je moguće da nas pozovu, a nijesmo ni konkurisali za mjesto u elitnom društvu? Teško je povjerovati u takav epilog, zar ne?“, rekao je za Sport Klub Davor Užbinec i nastavio:

„Nama je u narednom periodu priroritet da stabilizujemo novi projekat, da stavimo klub na zdrave noge, da stvorimo tim koji će imati šta da pokaže i kaže u ABA ligi i Evrokupu. Naravno da je naš krajnji cilj Evroliga, ali u ovom trenutku smatramo da to nije realno, zato nijesmo ni aplicirali za specijalnu pozivnicu“.

Ono što sigurno zanima sve ljubitelje košarke, posebno one, nazovimo ih starijima, je pitanje zašto nije formiran klub Cedevita Cibona, nego Cedevita Olimpija?

„Ne znam odgovor na pomenuto pitanje. Da li je logično da to bude Cedevita Cibona, jeste. Da li smo pokušali da napravimo saradnju u tom pravcu, jesmo. Zašto nije bilo interesa sa druge strane to zaista ne znam. Olimpija je sa zadovoljstvom prihvatila ideju i projekat koji smo pokrenuli i koji će u bliskoj budućnosti donijeti željene rezultate. Nadamo se i vjerujemo u to, a primarni cilj, odnosno cilj kojem težimo u bliskoj budućnosti je Cedevita Olimpija u Evroligi“, naglasio je Užbinec.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari