1
min read
A- A+
Pročitano

Miljanu Ceroviću zlato na Podgorica openu

06/10/2019 - 18:48
Autor:Fos Media
70 pregleda

Član podgoričkog stonoteniskog kluba Luča, Miljan Cerović i Bosanac Haris Eminović osvojili su zlatnu medalju u ekipnoj konkurenciji, drugog takmičarskog dana međunarodnog turnira za osobe sa invaliditetom Podgorica open.

Foto

Foto: POK

Oni su bili zlatni u spojenim kategorijama 6 i 7, a u finalu slavili su protiv Milana Antića i Dragana Baćanovića iz Srbije.

Bronzane medalje osvojili su crnogorski timovi Milijana Ćirković i Duško Lazović, odnosno Pjetro Paljušević i Đuro Krivokapić.

U klasi 8-10 slavili su Bosanci Ivica Vidiček, Darko Pavlić i Kasim Cerić, a u finalu bili su bolji od hrvatsko-bugarsko-crnogorskog tima Tomislav Blažević, Paun Vatov i Dejan Bašanović.

Bronzane medalje osvojili su srpski timovi, Dragan Vujisić i Milovan Janjićijević, odnosno
Dario Stošić i Miloš Tasić.

U spojenim kategorijama 3-5 zlatni su bili Bojan Stamenković i Miloš Stoiljković iz Srbije, a u finalu savladali su Nebojšu Ilića i Aleksandra Jevremovića iz Srbije.

Bronzane medalje osvojili su Slavoljub Avdić i Pero Savić iz Srbije i hrvatsko-crnogorska kombinacija,
Helena Dretar Karić, Slobodanka Gurešić i Samra Kojić.

Turnir u dvorani Sportsko kulturnog centra Univerziteta Crne Gore okupio je više od 60 stonotenisera iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Bugarske i Crne Gore.

Prvog takmičarskog dana odigrani su mečevi u pojedinačnoj konkurenciji.

Turnir je imao i inkluzivnu vrijednost jer je u okviru njega odigran i prvi turnus redovnog juniorskog prvenstva Crne Gore u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Organizatori turnira bili su Stonoteniski klub osoba sa invaliditetom Luča, Stonotenski savez Crne Gore i Paraolimpijski komitet, a pokrovitelji Ministarstvo sporta i mladih i Glavni grad Podgorica.

Izvor: Mina

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari