1
min read
A- A+
Pročitano

Osnovan novi Džudo savez

15/03/2019 - 14:55
Autor:Fos Media
348 pregleda

Generalni direktor Direktorata za sport Miloš Lalević, primio je danas delegaciju novoosnovanog Džudo saveza Crne Gore na čelu sa predsjednikom Andrijom Čađenovićem.

Foto: ms.gov.me

Foto: ms.gov.me

Lalević je poželio uspješan rad rukovodstvu novog Saveza uz poruku da se prema svim džudistima i džudo klubovima moraju odnositi bez diskriminacije.

"Razvoj džudo sporta i briga o džudistima zasnovani na sistemskom pristupu uz poštovanje međunarodnih standarda i domaćeg zakonodavstva biće naš prioritet", rekao je on.

Lalević je istakao da će Ministarstvo sporta i mladih, kao i do sada, uvijek biti podrška svim sportskim organizacijama koje poštujući Ustav i zakone ove države rade za dobrobit sporta i sportista.

Čađenović je, uz zahvalnost na prijemu i podršci Ministarstva sporta i mladih u rješavanju problema u džudo sportu, istakao da će novi Džudo savez biti kuća svih crnogorskih džudo klubova i džudista.

"On je ukazao da je novi Zakon o sportu omogućio uspostavljanje demokratskih procedura, unapređenje rada i jednakost pri izboru upravljačkih struktura što će u finalnom doprinijeti kvalitetnijem radu, boljim rezultatima i novim medaljama naših sportista", kaže se u saopštenju.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari