1
min read
A- A+
Pročitano

Talentovana karatistkinja Jovana Damjanović nagrađena od Opštine Herceg Novi

09/08/2018 - 18:23
Autor:Fos Media
43 pregleda

Opština Herceg Novi nagradila je priznanjem za postignuti uspjeh jedanaestogodišnju sportistkinju Karate kluba Bijela, Jovanu Damjanović, koja je prošlog mjeseca na Svjetskom kupu za mlađe kategorije u Umagu u Hrvatskoj osvojila zlatnu medalju.

Novi

Foto: Radio Jadran

Damjanović je u kategoriji do 40 kilograma, u veoma jakoj svjetskoj konkurenciji, osvojila zlatnu medalju bez izgubljenog poena. Ističe da je postignuti uspjeh rezultat njene ljubavi prema karateu, ali i velike požrtvovanosti trenera Slađana Mikulića.

Sekretar za društvene djelatnosti, sport i omladinu Darko Klasić kaže da Opština Herceg Novi podržava i podržavaće uspješne klubove i sportiste, a pogotovo afirmaciju ženskog i karate sporta.

Trener Mikulić zahvalio je Opštini Herceg Novi koja kontinuirano prati i nagrađuje rad kluba, kao i sekretaru Klasiću i njegovom timu na priznanju uručenom sportistkinji.

Jovana
Foto: Radio Jadran

"I dalje ćemo nastojati da predstavljamo Opštinu Herceg Novi i državu  na pravi način, kao što smo i do sada činili. Mi smo klub sa velikim entuzijazmom, treniramo dva puta dnevno, što malo koji klub ovdje u Herceg Novom radi. Samim tim, rezultati ubuduće neće izostati", kaže Mikulić, prenosi Radio Jadran.

Karatiste kluba iz Bijele 1. septembra očekuje veliki turnir u Hrvatskoj u Čakovcu, gdje će učestvovati preko 1000 takmičara. Do tada, svakog narednog vikenda će učestvovati na turnirima u Crnoj Gori i regionu.

Takođe, Karate klub Bijela biće po drugi put  organizator međunarodnog karate turnira Grand Prix Montenegro, koji će biti održan 20. oktobra, a povodom Dana Opštine Herceg Novi. Do danas je već prijavljeno 472 takmičara iz sedam država i 39 klubova.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari