1
min read
A- A+
Pročitano

Vuković na Balkanskom prvenstvu u Istanbulu

13/02/2020 - 14:42
Autor:Fos Media
100 pregleda

Crnogorska atletičarka Marija Vuković nastupiće u subotu na dvoranskom prvenstvu Balkana u Istanbulu, saopšteno je iz Atletskog saveza.
 

Navodi se da će Vuković nastupiti u skoku u vis.  Najavljeno je učešće više od 350 učesnika iz 20 država, članica Balkanske atletske federacije.  Članica AK Podgorica prošle godine na tom takmičenju osvojila je drugo mjesto, sa novim nacionalnim rekordom od 194 centimetara.  Najavljeno je da će Vuković dan kasnije nastupiti na međunarodnom mitingu Svjetske atletske federacije, koji ima permit kategoriju.  Vuković je ove godine bila kandidat za učešće na Svjetskom prvenstvu u Kini, od 12. do 15.marta, koje j

foto: Zimbio.com

Vuković će nastupiti u skoku u vis.

Najavljeno je učešće više od 350 učesnika iz 20 država, članica Balkanske atletske federacije.

Članica AK Podgorica prošle godine na tom takmičenju osvojila je drugo mjesto, sa novim nacionalnim rekordom od 194 centimetara.

Najavljeno je da će Vuković dan kasnije nastupiti na međunarodnom mitingu Svjetske atletske federacije, koji ima permit kategoriju.

Vuković je ove godine bila kandidat za učešće na Svjetskom prvenstvu u Kini, od 12. do 15.marta, koje je zbog koronavirusa otkazano.

Ona je pripreme obavila u Atini pod nazorom trenenera Joane Siomu.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari