1
min read
A- A+
Pročitano

Gojković objavio spisak za finalni turnir: U Budimpeštu idemo u jakom sastavu

13/06/2018 - 14:30
Autor:Fos Media
39 pregleda

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković saopštio je spisak igrača za finalni turnir Svjetske lige, koji će od 18. do 23. juna biti odigran u Budimpešti. 

Foto

Foto: wpolo.me

Naša reprezentacija igraće u grupi A sa selekcijama Mađarske, Japana i Australije, dok će u B grupi igrati Hrvatska, Kazahstan, Španija i SAD.

"Ajkule" će u četvrtak 14. juna od 19 sati trenirati na zatvorenom bazenu SC "Morača" u Podgorici, dok će u petak 20. juna odraditi dva treninga, saopštio je VPSCG.

Spisak igrača: Lazović Dejan, Brguljan Draško, Banićević Bojan, Petković Marko, Vidović Stefan, Radović Đuro, Janović Mlađan, Đurđić Bogdan, Ivović Aleksandar, Mišić Saša, Drašković Dragan, Spaić Vladan, Kandić Slaven.

"U jakom sastavu ćemo nastupiti u Budimpešti. Ivović i Janović koji su igrali Ligu šampiona će nam se priključiti sjutra u Podgorici. To je onaj broj igrača koji je najduže u trenažnom procesu. Dosta dobro smo radili i misli da dio ovih igrača treba da iznese cijelo ljeto, sva tri takmičenja koja imamo. Igrači koji su se kasno priključili njih ćemo rotirati, neki će ići na jedno, a neki na drugo takmičenje. Mislim da imamo dobru ekipu i probaćemo da napravimo dobar rezultat u Budimpešti. Možemo da igramo sa svima. Turnir je zahtjevan, šest utakmica za šest dana", kazao je Gojković.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari