1
min read
A- A+
Pročitano

Šćepanović rekao zbogom reprezentaciji: Bila je privilegija i zadovoljstvo

04/07/2019 - 15:17
Autor:Fos Media
245 pregleda

Proslavljeni crnogorski vaterpolo golman, Miloš Šćepanović saopštio je danas da završava reprezentativnu karijeru.

Foto

Foto: Mina

Ščepanović, koji je branio gol Crne Gore od formiranja reprezentacije, kazao je da je bilo zadovoljstvo nastupati u kapici sa reprezentativnim grbom.

"Bila je privilegija i zadovoljstvo biti dio reprezentacije i predstavljati svoju državu na međunarodnim takmičenjima, biti dio uspjeha koje smo ostvarili. Oni su za respekt i za poštovanje. Smatrao sam igranje za reprezentaciju i obavezom", kazao je Šćepanović na konferenciji za novinare, prenosi Mina.

On je naglasio da je odluku o završetku reprezentativne karijere donio u dogovoru sa predsjednikom Vaterpolo saveza i selektorom. 

"Oni su mi podržali moju želju i dali mi podršku uz želju da dok god igram u klubu mogu se staviti na raspolaganje selektoru. Siguran sam da za to neće biti potrebe jer imamo sjajne golmane, Dejana Lazovića i Slavena Kandića", kazao je Šćepanović.

Predsjednik Vaterpolo plivačkog saveza Dejan Bajić kazao je da je Šćepanović legenda crnogorskog sporta. 

"Ima zlato iz Malage i bio je dio svih uspjeha crnogorske reprezentacije. Bio je za primjer ne samo vaterpolistima već svim crnogorskim sportistima. Ne samo zbog odbrana, već zbog odnosa prema reprezentaciji i crnogorskom sportu. Ostaće angažovan u radu sa mlađim selekcijama", rekao je Bajić.

Selektor Vladimir Goojković kazao je da je njegov dugogodišnji suigrač veliki golman i veliki čovjek. 

"Znajući njegovu radnu etiku vjerujem da ima veliku budućnost i kao trener", rekao je Gojković.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari