1
min read
A- A+
Pročitano

Vaterpolisti se vratili iz Njemačke, biće pod zdravstvenim nadzorom

14/03/2020 - 17:46
Autor:Fos Media
224 pregleda

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore vratila se danas iz Hamburga. gdje je učestovala na turniru sa reprezentacijama Gruzije, Rumunije i selekcijom domaćina, a u sklopu priprema za utakmicu Svjetske lige protiv Hrvatske u Podgorici, planiranu za 17. mart, odnosno za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Roterdamu, koji je kao što je već objavljeno odložen zbog sprečavanja širenja epidemije COVID19.

foto

Foto: Aleksandra Krupanič

Ajkule” su letom preko Frankfurta i Zagreba sletjeli u Dubrovnik, danas oko 13 sati, nako čega su preko graničnog prelaza Debeli brijeg ušli u Crnu Goru.

Shodno blagovremeno obavljenoj komunikaciji između VPSCG i IJZ CG, predstavnici tog tijela sačekali su našu reprezentaciju na graničnom prelazu. Medicinski tim naše selekcije bio je u stalnom kontaktu sa IJZ nakon odluka Nacionalnog tima o mjerama koje su uvedene u Crnoj Gori u borbi protiv korona virusa COVID19.

Shodno tome, kompletna vaterpolo ekspedicija, koja broji 19 članova, stavljena je pod adekvatan zdravsteni nadzor, a sve u skladu sa instrukcijama nadležnih organa koji će donijeti odluku o daljim mjerama i neophodnim radnjama. 

wpolo.me

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari