1
min read
A- A+
Pročitano

Apel Opštine Tuzi: Ostanite u svojim domovima, nikome ništa neće faliti

25/03/2020 - 12:04
Autor:Fos Media
308 pregleda

Iz Opštine Tuzi obavještavaju građane da pekare rade neprekidno i već su počele sa raspodjelom hljeba za sve porodice. 

aa

"Takođe, tokom dana nastaviće se snabdijevanjem sa potrebnim elementarnim sredstvima. Apelujemo na poštovanju odluke da ostanete u svojim domovima a snabdijevanje neće faliliti ni za koga!"

NJOFTIM

Njoftojmë qytetarët e komunës së Tuzit se bukëpjekësit janë duke punuar pandërprerë dhe vetëm se ka filluar shpërndarja e bukës për familjet tona!

Gjithashtu gjatë ditës do të fillojë furnizimi me gjërat tjera elementare të nevojshme!

Apelojmë në rrespektimin e vendimit për të qëndruar në shtëpi dhe furnizimi nuk do të mungojë për askënd!

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari