Danas je Svjetski dan zdravlja: Podrška medicinskim sestrama i babicama

Svjetski dan zdravlja, koji se obilježava 07. arila širom svijeta, ove godine posvećen je medicinskim sestrama i babicama. Ovogodišnji slogan „Podrška medicinskim sestrama i babicama“, u trenutku kada se cijeli svijet bori sa pandemijom korona virusa COVID-19, od velikog je značaja za sve zdravstvene siteme,čiji su glavni oslonac upravo one, saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore.

Počeo je lov na 50.000 eura u Meridianu! Solar Temple turnir donosi eksploziju uzbuđenja

U Meridianu april donosi eksploziju uzbuđenja! Turnir koji će vas ostaviti sve bez daha, jer je nagradni fond nevjerovatnih 50.000 eura. Da, dobro ste čuli, najveći fond ikada kod nas, na najuzbudljivijem turniru i sada i vi možete postati dio ovog fantastičnog događaja, i osvojiti neki od 250 keš poklona!

EPCG grupa donira 140 000 eura za borbu protiv virusa korona

Zaposleni u okviru EPCG grupe (Elektroprivredi Crne Gore, Crnogorskom elektrodistributivnom sistemu i Rudniku uglja Pljevlja) doniraće jednu dnevnicu, a menadžment i Odbori direktora dio svoje mjesečne zarade Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti, navodi se u zajedničkom saopštenju EPCG grupe.

Počela rekonstrukcija košarkaškog terena u Njegoševom parku

Košarkaški teren u Njegoševom parku na kojem su 70-tih godina prošlog vijeka stasavale generacije košarkaša KK ’’Budućnost” ovih dana je veliko gradilište, a svi radovi na rekonstrukciji i adaptaciji terena i pomoćnih prostorija koštaće ukupno 60.000 eura, saopšteno je iz Glavnog grada.