URA: Šminkanje Ljubovića je odraz političkog licemjerja

Ništa ne pokazuje političko licemjerje Gradske uprave i gradonačelnika Ivana Vukovića, kao današnja najava šminkanja brda Ljubović, u pokušaju relativizovanja i umirivanja višemjesečne pobune građana/ki, nevladinih, strukovnih organizacija, ali i jeftinog saniranja političke štete u susret izborima, tvrde u GP URA. 

Uskoro počinje uređenje i revitalizacija brda Ljubović

Glavni grad u saradnji sa nadležnim gradskim preduzećima i službama uskoro počinje sa uređenjem i revitalizacijom brda Ljubović. Cilj ovog projekta je da se park šuma Ljubović obogati novim sadržajima po ugledu na park šumu Gorica i postane još jedno prepoznatljivo mjesto za odmor i rekreaciju građana Podgorice.

Episkopski savjet: Privremeno odlaganje molebana zbog ozbiljnosti zdravstvene situacije u zemlji

Uoči sjutrašnje nedjelje, 5. jula i u njoj najavljenih molebana u crkvenim portama širom Crne Gore, Episkopski savjet SPC u Crnoj Gori obavještava sveštenstvo, vjernike i građanstvo, da se takva sabranja privremeno odlažu.

Mugoša apelovao na sve da poštuju propisane mjere, Vučić da Crnu Goru ostavi na miru

Direktor Instituta za javno zdravlje, prof. dr Boban Mugoša poručio je građanima da smanje kontakte i ostanu doma kad god mogu, ugostiteljima i privrednicima da poštuju propisane mjere i zakonske obaveze, a predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću da ne iznosi neistine i da Crnu Goru ostavi na miru.