Fakultet za crnogorski jezik i književnost raspisuje konkurs za upis na prvu godinu master studija

Fakultet za crnogorski jezik i književnost će u ponedjeljak, 28. 9. raspisati konkurs za upis na prvu godinu master studija (120 ECTS) za studijsku 2020/2021. godinu koji će biti objavljen u dnevnim listovima koji izlaze u Crnoj Gori kao i na zvaničnom sajtu Fakulteta.

Predstavljeni novi logotip i vizuelni identitet Turističke organizacije Prijestonice Cetinje

Turistička organizacija Prijestonice Cetinje organizovala je pres conferenciju povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma, na kojoj je predstavljen novi logotip i vizuelni identitet Turističke organizacije Prijestonice Cetinje.

Stvaraju se uslovi za izgradnju objekata za zaposlene u sektoru bezbjednosti u Baru

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić i predsjednik Sindikata bezbjednosnih institucija Mladen Šuškavčević potpisali su danas ugovor kojim se ozvaničava prenos prava svojine sa Vlade Crne Gore, na Sindikat bezbjednosnih institucija, čime se stvaraju uslovi za realizaciju projekta stambene izgradnje objekata za zaposlene u sektoru bezbjednosti u Baru.

NKT: Nove mjere od ponedjeljka, najstrože za Nikšić, Andrijevicu i Berane; Maske da nose djeca starija od 5 godina

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) danas je na sjednici kojom je predsjedavao Milutin Simović, odlučilo na predlog Instituta za javno zdravlje Crne Gore i više opštinskih kriznih štabova da od ponedjeljka počne primjena novih restriktivnih epidemioloških mjera zavisno od epidemiološke situacije u svakoj od lokalnih samouprava.