Od početka godine zaplijenjeno preko tonu droge; Popović: Procesuiraćemo svakog dilera u državi

Službenici Uprave policije zaplijenili su od početka godine preko tonu opojne droge i odlučni su da procesuiraju svakog uličnog dilera u Crnoj Gori, poručio je načelnik Odsjeka za sprečavanje i suzbijanje zloupotrebe droga, Milutin Popović. 

Mediji da spriječe zloupotrebu fotografije i da je stave u ispravan kontekst

''Mediji su dužni da spriječe zloupotrebu fotografije i da je stave u ispravan kontekst'' - tema je novog videa kojim se Institut za medije obraća građanima u promociji Kodeksa novinara/ki Crne Gore, s ciljem da ih upozna sa novinarskim, etičkim standardima i u namjeri da ih ohrabri da od novinara i medija zahtijevaju etičniji, medijski sadržaj.

Sastanak sa predstavnicima VK: MCP dostavila dokumentaciju o imovinskim pravima crkve

Predstavnici Mitropolije crnogorsko-primorske (MCP) sastali su se juče sa delegacijom Venecijanske komisije (VK), koja boravi u Podgorici, radi pripreme mišljenja na Predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica. 

Miranović: Ako nema termina u Kliničkom centru, na skener u drugu ustanovu

Izabranim ljekarima biće dostupni za zakazivanje svi specijalistički pregledi za period od godinu, odnosno termini više neće zavisiti od toga da li je neki specijalista odsutan, niti od pravljenja rasporeda za dežurstva za sljedeći mjesec – kazala je pomoćnica ministra zdravlja Vesna Miranović.