GP URA: Zaustavite divlju gradnju u Bloku V

Nakon što su na zelenoj površini između dva solitera u podgoričkom naselju Blok V, nedaleko od Doma zdravlja i vrtića, tokom vikenda izliveni betonski temelji novog montažnog objekta, u podgoričkom odboru Građanskog pokreta URA ukazuju da na navedenoj zelenoj površini nije planirano postavljanje bilo kakvog objekta privremenog karaktera, pa pozivaju Sekretarijat za komunalne poslove, Komunalnu policiju i inspekciju, da bez odlaganja zaustave navedene nezakonite radnje i sačuvaju javnu površinu.

Propao sastanak građanske opozicije; Joković: Nadam se zajedničkom djelovanju

Lideri građanske opozicije sastali su se posljednji put polovinom novembra poršle godine i neizvjesno je hoće li i kada doći do novog susreta. Iako je danas trebalo da razgovaraju o aktuelnim političkim temama do sastanka nije došlo jer, kako nezvanično saznajemo, za to nije bio lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić.   

DF: Incident nije slučajan, organizovale ga parapolicijske snage

Poslije sinoćne pokazane nemoći policije da obezbjeđuje javni skup Demokratskog fronta (DF) i spriječi nimalo slučajan incident, jasno je da od iste ne možemo očekivati da se obračuna sa organizovanim kriminalnim grupama u Crnoj Gori, ni da omogući dosljedno poštovanje zakona, saopšteno je danas iz Demokratskog Fronta.