Danas o smjeni Carevića

Predsjednik SO Budva Krsto Radović zakazao je nastavak 33. sjednice za danas u 13.30, u montažno/demontažnom objektu postavljenom na platou ispred zgrade Opštine, na kojoj će biti riječi o razriješenju predsjednika opštine, Marka Carevića.

DPS najavljuje krivične prijave: Ovo nije Budva, mi treba da živimo jedni sa drugima

Iz budvanskog DPS-a su, nakon današnje sjednice, poručili da će podnijeti krivične prijave protiv organizatora zasijedanja, ali i protiv osoba koje su napadale odbornike lokalnog Parlamenta. Poručeno je da je odgađanjem sjednica o razrješenju predsjednika Opštine za 5. jun prekršen statut. Navode i da je tokom sjednice o razrješenju predsjednika SO Budva prekršen poslovnik jer je predsjedavala, kako ističu, neovlašćena osoba.

URA Markoviću: Ili će izbori biti slobodni ili ih neće ni biti

Nakon konsultacija sa Evropskom unijom (EU), URA je na današnjem sastanku sa Vladom ukazala da je ovo posljednja šansa da izborne uslove učinimo demokratskim i fer, jer izbori u Crnoj Gori mogu biti samo slobodni, ili ih uopšte neće ni biti, ukazali su danas iz Građanskog pokreta URA.

Marković-Damjanović: Obezbijediti najviši stepen saglasnosti o strateškim temama razvoja i EU integracije

Predsjednik Vlade Duško Marković razgovarao je u okviru inicijative Savez za Evropu sa poslanikom Aleksandrom Damjanovićem o ključnim društvenim pitanjima Crne Gore u susret parlamentarnim izborima.