''Mandić nije rekao da su na litijama pristalice samo DF, te priče su režimska podmetačina''

Ni u kom slučaju Andrija Mandić nije rekao da su na litijama samo pristalice Demokratskog fronta. Na litijama je vjerni narod iz Crne Gore koji brani svoje svetinje i mi iz DF-a jesmo među njima, ali to nikako ne znači, niti smo ikada rekli da smo tamo samo mi iz DF-a  jer to ne bi bila istina, saopšteno je iz tog političkog bloka.

URA: Deponija na Ćemovskom polju lice lokalne vlasti

Svakog dana, brojni kamioni istovaraju tone smeća, šuta i drugog otpada na divljoj deponiji na Ćemovskom polju, iza zgrade "Zetatransa", nakon čega se bagerima postojeća rupa dodatno širi kako bi mogla prihvatiti novi otpad. Riječ je o divljoj deponiji, jer ista nije propisno ograđena ni zaštićena, niti su ispoštovani drugi standardi iz oblasti odlaganja otpada, saopšteno je iz Građanskog pokreta URA.

Picula o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti: Problem postoji, riješiti ga dijalogom

Situacija u vezi sa Zakonom o slobodi veroispovijesti mora se riješiti dogovorom, jer svaka dalja polarizacija društva može samo štetiti nekim drugim procesima unutar zemlje, izjavio je izvjestilac Evropskog parlamenta za Crnu Goru, hrvatski evroposlanik, Tonino Picula.