Vuksanović Stanković razočarana odlukom odbornika iz Bara

Odluka Skupštine opštine Bar da se vrtić ipak gradi u dvorištu Gimnazije i time  donese “presuda” borovima i čempresima koje su decenijama mjesto druženja mladih Bara me razočarala i kao poslanicu Skupštine, ali  još više kao građanku Bara i bivšu učenicu čuvene barske  Gimnazije, saopštila je Draginja Vuksanović Stanković, poslanica u Skupštini Crne  Gore.

Crna Gora se priprema za Bregzit, bilateralno će regulisati vazdušni saobraćaj sa Velikom Britanijom

Premijerka Ujedinjenog Kraljevstva Tereza Mej saopštila je ove sedmice da je njen kabinet podržao nacrt sporazuma o izlasku te države iz Evropske unije, što je bio ključni preduslov za kompromisno napuštanje jedne članice, prvo u istoriji. Za Bregzit i potrebu redefinisanja odnosa sa zvaničnim Londonom priprema se i Crna Gora.

Jovetić: Predloženo više prioritetnih oblasti za finansiranje projekata NVO

Crnogorska Vlada na današnjoj sjednici donijela je Nacionalni akcioni plan za sprovođenje inicijative Partnerstva za otvorenu upravu Crne Gore 2018- 2020, koji je izradio operativni tim Partnerstva za otvorenu upravukoji čine predstavnici državnih organa i NVO sektora.

Marković u Sofiji: Crna Gora će do 2020. imati povoljan ambijent za Start up biznise

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković saopštio je na Samitu „Startup Europe" u Sofiji da crnogorsko okruženje – i zakonodavno i poslovno – nije u ovom momentu pogodno za pokretanje Start up biznisa, ali da Vlada radi na tome kako bi taj problem bio prevaziđen i kako bi već krajem ove godine bili načinjeni prvi koraci u sistemskom finansiranju Start up preduzetništva.