Krivična prijava protiv Brajovića zbog „zaboravljenih radova" na auto-putu

Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) podnijela je krivičnu prijavu protiv predsjednika Skupštine i bivšeg ministra saobraćaja, Ivana Brajovića i NN osoba koje su učestvovale u pripremi i ugovaranju izgradnje dionice auto-puta od Podgorice do Mateševa.

Protest u Pljevljima: Završava se 30 godina mraka, Mehmed paša Bušatlija napravio manje štete od Đukanovića

U Pljevljima je, kod Doma vojske, danas održan protest u organizaciji Demokrata, Demosa, Crnogorske, nezavisnih intelektualaca i žrtava progona DPS-a. Na protestu je učestvovalo oko tri hiljade ljudi. Ovo je šesti u nizu protest "Gotov je! Ne boj se", čijim održavanjem je nastavljena realizacija Plana vaninstitucionalnog djelovanja gore pomenutih političkih subjekata, a koji je imao za cilj osnaživanje građanskog protesta koji će se večeras održati u Podgorici, saopštili su organizatori.

Prava CG: Na Sporazumu raditi sve do usaglašavanja između opozicionih aktera

Smatrajući da su postojeće razlike između pojedinih opozicionih partija i organizacionog odbora protesta zapravo doprinos pluralizmu mišljenja, pa samim tim i demokratiji, Prava Crna Gora ističe da te razlike ne smiju biti prepreka, već podsticaj da se na “Sporazumu o budućnosti” nastavi raditi sve do potpunog usaglašavanja između svih aktera, saopšteno je iz te stranke.

DNP: Patriote će obilježiti godišnjicu NATO bombardovanja

Svi čestiti i patriotski nastrojeni građani Crne Gore sjutra će obilježiti dvadesetogodišnjicu NATO-bombardovanja SRJ, s pijetetom se prisjećajući brojnih, nevinih žrtava, koje su pale i u Crnoj Gori, u suludom naumu Zapada da sprovede avionske napade i ubijanja nedužnog stanovništva u srcu civilizovane Evrope, saopšteno je iz Demokratkse narodne partije