1
min read
A- A+
Pročitano

Bojanić Lalović: Gradiće se vrtići na Tuškom putu i Tološima, u planu nova Gimnazija

31/07/2020 - 20:24
Autor:Fos Media
253 pregleda

U ambijentu stalnih inovacija, obrazovanje je najznačajnija karika sveukupnog razvoja, saopštila je članica Glavnog odbora DPS-a, Zoja Bojanić Lalović.

foto

Foto: Pobjeda

“Podgorica se kao savremeni grad, svakodnevno širi i obnavlja i potpuno je razumljivo da raste i potreba za otvaranjem objekata za potrebe obrazovanja.

U prethodnom periodu je Glavni grad kroz svoje projekte sa Vladom Crne Gore otvorio značajne vaspitno-obrazovne institucije. Tu je Srednja mješovita škola u Golubovcima, namijenjena srednjoškolcima ovoga dijela Podgorice, zatim vrtići na Starom Aerodromu i Zagoriču.

Ovih dana je i krenula izgradnja vrtića u Bloku VI, a tu je i novi objekat u Staroj Varoši , za čije je potrebe Glavni grad ustupio svoje prostorije”, kazala je Bojanić Lalović.

 

Ona je kazala da to nije sve.

“U narednom periodu nastavljamo dalje. Gradićemo vrtiće i na Tuškom putu, u Tološima, osnovnu školu u Tološima, u City kvartu vrtić, a priprema se i nova Gimnazija. Dinamičko promjenljivo društvo nosi brojne izazove, a mi smo spremni da tim izazovima i odgovorimo, uzimajući u obzir da je obrazovanje temelj i ogledalo našeg identiteta”, rekla je Bojanić Lalović.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari