1
min read
A- A+
Pročitano

Danas nemate vremena da odete do prodavnice? Imamo rješenje za vas... (FOS VIDEO)

13/03/2018 - 10:02
Autor:Violeta Rovčanin
5001 pregleda

Dan koji traje 24 sata često vam nije dovoljan da završite sve što ste planirali. Svakodnevne obaveze, stres, posao... Opet nemate ni vremena ni volje da odete do prodavnice i kupite sve što vam je potrebno. Međutim, imamo pravo rješenje za vas!

video

 

IDEA je otvorila prvu onlajn prodavnicu, u kojoj preko sajta www.ideaonline.me možete kupiti preko 8.000 artikala. Jednostavnim klikom birate željene prehrambene namirnice, proizvode za čišćenje, njegu i higijenu, kućne potrepštine ili proizvode za bebe, ljubimce i auto. Minimalni iznos porudžbina je 15 eura, a dostava je besplatna i trenutno je dostupna na teritoriji Podgorice, izuzev gradskih opština Tuzi i Golubovci.

Foto: FOS Media
Foto: FOS Media

Kupovina u IDEA online prodavnici je vrlo jednostavna i brza, a zahvaljujući njoj možete da uštedite čak nekoliko sati nedjeljno.

Svjesni da je vrijeme jedan od najvrjednijih resursa koje imamo, odlučili smo da ga poklonimo našim kupcima i olakšamo im svakodnevne obaveze. Današnji ubrzani tempo života često ne ostavlja previše vremena za odlazak u kupovinu i nabavku potrepština za domaćinstvo. Zato je usluga koju pruža IDEA online prodavnica odlično rješenje,“ saopšteno je iz IDEE.

Jednostavnost kupovine se ogleda i u sloganu - sjedi, klikni, kupi. Prvi korak je registracija na sajtu www.ideaonline.me Nakon što unesete tražene podatke, kupovina počinje dodavanjem željenih proizvoda u virtuelnu korpu. Kada potvrdite porudžbinu, birate vrijeme dostave. Naručeni proizvodi stižu na Vašu adresu istog dana ili dan kasnije i možete ih platiti online, svim platnim karticama, ili po preuzimanju gotovinom ili  platnom karticom.

Pozivamo sve da posjete našu online prodavnicu i dožive sasvim drugačije iskustvo kupovine. Željene proizvode lako možete naručiti iz topline svog doma ili udobne kancelarije. Ne morate da razmišljate kako ćete otići do prodavnice i ko će Vam pomoći da kese donesete do kuće ili stana. Prednost je i što u svakom trenutku imate pregled troškova, zbog čega nabavku namirnica možete bolje da planirate,“ objašnjavaju u IDEI.

Foto: FOS Media

Pakovanje naručenih proizvoda se obavlja ručno, zbog čega ne morate da brinete o kvalitetu svježih proizvoda. IDEA dostavno vozilo je opremljeno i rashladnim komora, što omogućava da se zamrznuti proizvodi prevoze u istom stanju i uslovima u kojima se drže unutar prodavnice. Radno vrijeme dostave je radnim danima od 9h do 21 sat i vikendom od 11 do 19 sati. U online prodavnici možete da skupljate i bodove na Super kartici. Potrebno je samo da unesete njen broj u naznačenom dijelu na sajtu.

(PROMO SADRŽAJ)

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari