1
min read
A- A+
Pročitano

Đeljošaj: Uz besu svi u svoje kuće, svi u izolacije, siguran sam da ćemo pobijediti

24/03/2020 - 21:19
Autor:Fos Media
3152 pregleda

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj, nakon što je objavljeno da je ta opština u karantinu i da je njenih 15 građana zaraženo koronavirusom, kazao je da je siguran da će pobjediti. Tuzanima je poručio: uz besu svi u svoje kuće, svi u izolacije.

aa

foto: rtcg.me

''Nakon analize i onoga što smo dobili od stručnjaka koji se svakodnevno bore sa virusom, mogu vam reći direktno u oči iskreno da u ovim momentima počinje bitka da sačuvamo našu opštinu, da sačuvamo Malesiju ali da sačuvamo i ostale građane Crne Gore'', poručio je Đeljošaj.

''Najvažnije je da shvatite da od danas, nećemo reći naredba nego znam ono što smo uvijek imali, uz besu svi u svoje kuće. Svi u izolacije. Možemo nekoliko dana, možemo i nekoliko nedjelja da svi budemo u našim kućama, da spriječimo širenje virusa, sačuvamo stanovništvo, sačuvamo mlade ljude, stare i vi zajedno da izađemo kao pobjednici iz ove borbe'', kazao je on.

''Imamo podršku, razumijevanje i sve institucije države koje su sa nama, sa Opštinom Tuzi i svim građanima od Instituta za javno zdravlje, KCCG, zdravstvenog sistema i čitave Vlade Crne Gore. Siguran sam da ćemo izaći kao pobjednici iz ove bitke i znam da ćete vi ispoštovati ovo što smo vam danas poručili i da ćemo zajednički, poslije nekoliko nedjelja, svi zajedno da prepričavamo kako smo uspjeli i kako smo bili složni i jedinstveni da izađemo iz ove situacije'', poručio je Đeljošaj.

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari