1
min read
A- A+
Pročitano

Eraković Tuzanima: Dramatičan, istorijski trenutak, možemo pobijediti disciplinom

24/03/2020 - 21:02
Autor:Fos Media
5062 pregleda

Direktor Kliničkog centra Jevto Eraković kazao je da se Tuzima  sprema jedna užasna epidemija da nastupi u vašim krajevima te da je bitno da svaki građanin ostane kući.

f

Foto: PR Centar

"Građani Tuzi obraćam vam se u jednom od najtežih istorijskih trenutaka koji je obilježio naš kraj. To je trenutak kada se sprema jedna užasna epidemija da nastupi u vašim krajevima. Zbog toga, od večeras svaki građanin Tuzi mora da ostane kući'', poručio je Eraković.

''Upozoravali smo više puta, slali preporuke. Međutim, od večeras svaki  građanin Tuzi mora ostati kući ako misli na svoju poroicu, potomstvo, komšije, prijatelje i rođake. Ovo jeste dramatičan i istorijski trenutak i možemo ga pobijediti samo ukoliko budemo svi disciplinovani i radili svoj posao.'', poručio je Eraković.

''Ono što se od vas očekuje jeste da ostanete kući i da ne izažete sebe i bližnje dodatnim rizicima. Ja vam u ime KCCG i zdravstvenog sistema mogu obećati da u ovoj trenutnoj situacij možemo da se izborimo sa ovim'', kazao je on.

''Vidjećete u danima koji dolaze, ako budete poštovali naše preporuke mi ćemo moći da se izborimo sa ovim problemom koji je nastao. Radićemo svoj posao a vi poštujte preporuke i nadam  se da ćemo nakon ovoga konstatovati svi zajedno da smo uspjeli da prebrodimo ovu nimalo prijatnu situaciju'', poručio je direktor KC.

''

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari