1
min read
A- A+
Pročitano

FOS vas poziva: Budite pripravnici u najuspješnijoj mladoj medijskoj kući

21/10/2018 - 9:00
Autor:Fos Media
1347 pregleda

Svršeni studenti, buduće kolege, ekipa FOS Media vas poziva da postanete dio naše redakcije i steknete radno iskustvo sa mladim timom profesionalaca. 

FOS

Foto: FOS Media

FOS je oglasio potrebu preko Vladinog programa stručnog osposobljavanja za novinare, snimatelje, dizajnere i programere. Osim sticanja devetomjesečnog iskustva, nakon završetka programa nudimo mogućnost nastavka rada u FOS-u.

Ukoliko ste radoznali, analitični, kreativni, spremni da radite sa ekipom koju čine dugogodišnji profesionalci, ali i početnici u ovom poslu, FOS je pravo mjesto za vas. 

Nudimo radni ambijent u kojem ćete moći da iskažete svoje ideje i da dobijete punu podršku od ostatka ekipe da ih realizujete.

Sve što je potrebno je da izaberete FOS kao mogućeg poslodavca, a ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, kontaktirajte nas na broj telefona 020/228-048, kao i na e-mail redakcija@fosmedia.me sa naznakom "stručno osposobljavanje".

U ovih godinu dana ekipa FOS-a uspješno je odgovorila na brojne izazove. Bili smo uvijek na pravom mjestu i u pravo vrijeme. Ono što je najvažnije, trudimo se da vas objektivno informišemo.  

Od prošlog marta vrata našeg medija otvorena su za vrijedne i kreativne ljude. I to se ne odnosi samo na ekipu koja čini FOS, već i na naše sagovornike o kojima smo uradili brojne reportaže. Specifičan video format je nešto po čemu je FOS prepoznatljiv. Prvi smo portal u Crnoj Gori koji je svoje funkcionisanje bazirao na profesionalnoj video produkciji. Upotreba najsavremenije opreme, kreativnost i profesionalnost daju rezultat upravo u prilozima i reportažama koji su snimani širom Crne Gore. 

ivona

Poseban akcenat je na društveno odgovornim temama.

Otvorili smo mnoga pitanja, pokrenuli priče koje su važne za društvo i pojedinca. Postali smo prepoznatljivi i po temama iz domena sporta.

viole

Da smo na pravom putu, osim vas koji nas čitate i gledate, govore nam i priznanja koje je FOS Media portal zavrijedio u protekloj godini. 

Novinar Danilo Ajković dobio je nagradu Udruženja novinara Crne Gore,dok je naš portal osvojio drugo mjesto za kratkometražni film na konkursu Lake Festa.

 

Odnos sa i prema čitaocima je za FOS veoma bitan. Upravo iz tog odnosa ostvarena je saradnja sa blogerima, ali i kolumnistima koji su izrazili i ostvarili želju da pišu za naš portal. Zato se zahvaljujemo svim saradnicima, kolegama i, naravno, čitaocima, koji nam pomažu da budemo bolji. 

Za cjelokupan proizvod koji vam svakodnevno prezentujemo, osim redakcije, zaslužni su i programeri, snimatelji, montažeri, dizajneri... Ekipa FOS-a ukupno broji tridesetak mladih i kreativnih profesionalaca.   

Na svemu ovome se nećemo zaustaviti. Budite spremni za iznenađenja – čekaju nas novi projekti!

Pred nama su, vjerujemo, godine zajedničkog druženja. Zato obećavamo da ćemo biti još bolji, jer to zaslužujete! 

Pročitajte još:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari