1
min read
A- A+
Pročitano

ODT o hapšenju Raičevića i Živkovića: Odbacujemo insinuacije da radi o bilo kakvom pritisku

13/01/2020 - 19:23
Autor:Fos Media
389 pregleda

Iz Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici saopšteno je da se rukovode svojim zakonom propisanim nadležnostima, kao i da odbacuju insinuacije u vezi sa hapšenjem urednika portala IN4S i Borba Gojka Raičevića i Dražena Živkovića, te da se u konkretnom slučaju ne radi o bilo kakvom ugrožavanju ili pritisku na bilo koga.

Foto: FOS Media

Foto: FOS Media

Podsjetimo, nakon saslušanja u Osnovnom državnom tuzilaštvu u Podgorici urednici portala IN4S i Borba Gojko Raičević i Dražen Živković, koji su osumnjičeni da su izvršili krivično djelo izazivanje panike i nereda, pušteni su da se brane sa slobode.

"Osnovno drzavno tuzilastvo u Podgorici napominje da se u svakom postupku rukovodi svojim, zakonom propisanim nadležnostima i odbacuje insinuacije da se u konkretnom slučaju radi o bilo kakvom ugrožavanju ili pritisku na bilo koga", dodaje se u saopštenju.

Osnovno drzavno tuzilastvo u Podgorici će, kako su kazali, i u narednom periodu, bez obzira na profesiju ili funkciju, procesuirati bilo koje lice, ukoliko se utvrdi da su u njegovim radnjama ostvareni bitni elementi krivičnog djela iz svoje nadležnosti.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari