1
min read
A- A+
Pročitano

Sutomore: Srednjovječnu ženu ugrizao konj

11/07/2019 - 16:32
Autor:Fos Media
1152 pregleda

Srednjovječnu ženu, koja se vraćala sa plaže Štrbina u Sutomoru, danas je ugrizao konj.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Nesvakidašnja situacija ženi je godišnji odmor pretvorila u bolnu muku i neizvjesnost, a okolnosti su otežane pošto do sada konj nije pronađen pa ona treba da primi i terapiju protiv bjesnila.

"Vraćala sam se sa plaže. Na livadi je bilo nekoliko konja. Jedan Rus je išao ispred mene, prišao konju, pomilovao životinju i prošao. Prošla sam i ja, međutim iznenada sam osjetila kao neki udarac od pozadi, neprijatan i jak bol u predjelu leđa. U momentu nisam znala šta me snašlo. Instiktivno sam rukom dohvatila bolno mjesto. Na prstima su ostali tragovi krvi. Ujeo me konj", ispričala je žena dodajući da se odmah nakon što je povrijeđena obratila ljekaru.

"Kad sam se požalila šta mi se dogodilo, većina ljudi me gledala sa nevjericom, neki su se i nasmijali. Meni do smijeha nije", kaže žena dodajući da u Sutomoru ima mnogo pasa lutalica, krupne stoke među kojima su i konji.

"Moj odmor pretvorio se u odlazak ljekarima", priča žena iz Srbije koja u Sutomoru, gdje ima kuću, ljetuje godinama, prenosi portal Jedro.me.

U Domu zdravlja Bar potvrđeno je da je pacijentkinju ujeo konj. Kako navode, dostavili su izvještaj ljekara veterinarskoj inspekciji.

"Konj nije nađen. Na osnovu pregleda konja utvrđuje se terapija koju žena treba da primi", kazali su u Domu zdravlja Bar.

Od veterinara saznaju - jeste rijetkost da konj ujede, ali se dešava. Konji mogu da obole i od bjesnila.

Poslednjih godina veterinari nisu zabilježili slučaj bjesnila kod konja.

Pročitajte i ovo:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari