1
min read
A- A+
Pročitano

Tri rođene sestre iz Podgorice istovremeno se porodile na Cetinju (FOTO)

08/11/2019 - 16:16
Autor:Fos Media
1009 pregleda

U porodilištu cetinjske opšte bolnice danas su se za manje od sat i po vremena porodile tri rođene sestre iz Podgorice i rođeno je četvoro djece jer je jedna od njih dobila blizance, javlja RTV Cetinje.

Foto

Foto: Privatna arhiva/RTV Cetinje

Cetinjska opšta bolnica i njeno Ginekološko akušersko odjeljenje nastavilo je danas lijepu tradiciju prethodnih generacija njenih zaposlenih i dokazala da može svojim timskim radom i organizacijom da bude kvalitetan servis građanima Cetinja i Crne Gore. U manje od sat i po porođene su tri rođene sestre od kojih su dvije bliznakinje i rođeno je četvoro djece jer je jedna od blizankinja dobila blizance, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

"Porođaji su protekli uredno. Porodilje i njihova djeca su dobro", kazao je za RTV Cetinje dr Predrag Jovović, koji je predvodio ginekološki tim.

Prema njegovim riječima, tim su sačinjavala tri ginekologa, anesteziolog i pedijatar sa više medicinskih sestara, babica, pedijatrijskih sestara, anestezičara i instrumentara.

Direktorka Opšte bolnice “Danilo I” dr Sonja Radojičić je za RTV Cetinje istakla da se ovim nastavlja i tradicija iz njihove porodice da se iako su stanovnice Podgorice porađaju u cetinjskoj bolnici.

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari