1
min read
A- A+
Pročitano

U OŠ „Oktoih“ obilježen Dan škole: Muzika i veselje u čast 28. rođendana (FOTO+VIDEO)

06/12/2018 - 13:29
Autor:Violeta Rovčanin
1318 pregleda

U OŠ „Oktoih“ u Podgorici danas je bilo svečano. 28 godina od osnivanja ove vaspitno – obrazovne ustanove proslavljeno je uz bogat muzičko zabavni program i brojne zvanice. Učenici i nastavnici su se potrudili da obilježe ovaj dan baš onako kako dolikuje. Pogledajte kako je protekla svečanost. 

Foto: FOS Media

Foto: FOS Media

 

„Dragi moji, najmlađi, voljeni moji zbog kojih smo danas ovdje, zbog kojih i postoji škola, djeco moja draga... Učite jer su škola i knjiga najbolja investicija. Mijenjaju se tokovi. mijenjaju se trendovi ali knjige zauvijek ostaju. Jedino tako vrijedni, naučeni i obrazovani, možemo biti vrijedni građani naše drage nam domovine“, kazala je direktorica škole, Mirjana Radulović.

Škola je počela sa radom davne 1991. godine i imala je 950 učenika raspoređenih u tri odjeljenja. Danas je taj broj mnogo veći a sve zahvaljujući predanosti i marljivom radu zaposlenih.

„Ova škola je prepoznata kao škola krojena po mjeri djeteta. Ovdje su sva djeca ravnopravna i svi imaju jednako pravo na školovanje. Vrata ove škole su otvorena za radost, ljubav, otvorenost i saradnju jer jedino možemo biti tako jaki, jači, najjači“, kazala je Radulović.

Da je ovo mnogima drugi dom, pokazali su i najmlađi koji su svojim nastupima izmamili burne aplauze gostiju. Današnjom manifestacijom ipraćena je još jedna uspješna godina u ovoj školi. Zaposleni i učenici kreću u nove izazove i pobjede, a nama ostaje samo da im poželimo uspjeh u daljem radu.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari