1
min read
A- A+
Pročitano

Zatvoren put Mojkovac - Đurđevića Tara

08/11/2019 - 7:46
Autor:Fos Media
315 pregleda

U Crnoj Gori saobraća se po mokrim i klizavim kolovozima uz učestale odrone i na pojedinim dionicama zaostale vode na putevima.

Foto

ILUSTRACIJA

Iz Auto-moto saveza (AMSCG) su savjetovali vozače na opreznu i pažljivu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

Kako su saopštili uspostavljen je saobraćaj na putu Podgorica – Kolašin.

Na putu Mojkovac - Đurđevića Tara, zbog odrona u mjestu Sokolivina obustavljen je saobraćaj.

Na putu Kolašin - Mojkovac saobraća se jednom trakom u mjestu Sjerogoste.

Saobraćaj na putu Trubjela - Vilusi biće obustavljen od devet do 12 i od 14 do 16 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Saobraćaj na regionalnom putu Krstac - Ivanova korita, na dionici Međuvršje – Ivanova korita biće obustaljen od devet do 11 i od 15 do 17 sati i promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu Berane - Petnjica u mjestu Budimlja - Polica saobraćaj će biti obustavljena od devet do 14 sati zbog asfaltiranja.

Na regionalnom putu Pljevlja - Metaljka saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovo – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Saobraćaj na putu Plužine - Šćepan polje, na lokalitetu brane hidroelektrane Piva, zbog radova je od sedam do 18 sati promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog betonskih radova na pločastom propustu na regionalnom putu Berane-Kolašin, u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice - Jelovica, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila.

Zbog sanacije puta na magistralnom putu M-2 Podgorica - Kolašin režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Nas putu Diniša - Cijevna potpuna obustava saobraćaja je od 12 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari