1
min read
A- A+
Pročitano

Druga likvidacija za pet dana: Ko je ubijeni Bogdan Milić?

11/06/2019 - 22:59
Autor:Anđela Đikanović
11480 pregleda

Cetinjanin Bogdan Milić ubijen je danas u rodnom gradu oko 17.30 sati, a trojica njegovih prijatelja su ranjeni prilikom pucnjave. Ovo je druga likvidacija u Crnoj Gori za svega pet dana.

fos media

Sa mjesta događaja, foto: FOS Media

Milić je javnosti poznat po slučaju ubistva Nemanje Medina za šta se sudilo Vladimiru Ulami i Darku Mijoviću, dok je Milića VDT teretio da je počiniocima pomogao nakon izvršenju krivičnog djela odnosno da je Ulamu krio u svojoj kući. Na kraju su svi oslobođeni optužbi, a Milić je tada pojasnio je da je zaplijenjeno oružje njegovo i da se bavi dugo godina lovom.

Pročitajte i ovo: Vušurović na operacionom stolu, druga dvojica stabilno (VIDEO)

Podsjećamo, i Darko Mijović je ubijen prije mjesec dana u Njemačkoj.

medin

Nemanja Medin, Foto: privatna arhiva

Na Milića su pucala dva nepoznata napadača iz automobila u pokretu, a sa njim su sjedjeli Marko Vujačić i Goran i Dragan Vušurović koji su takođe ranjeni.

Dežurni ljekar nam je saopštio da je najozbiljnije povrede zadobio Goran Vušurović koji će u toku noći biti operisan.

fos

sa mjesta pucnjave, foto: FOS media

"Primili smo Vujačić Marka (1971) sa prostrijelnom povredom desne potkoljenice. Pacijent je hospitalizovan na Klinici za ortopediju i dobrih je vitalnih parametara. Mislim da će u toku noći biti operisan. Njegovo stanje je stabilno. Primili smo još dva pacijenta, Vušurović Dragana (1986) koji ima jednu prostrijelnu povredu i to desne glutealne regije. On je nakon dijagnostičkog tretmana upućen na dalje bolničko liječenje u Opštu bolnicu na Cetinju. Najozbiljnije povrede zadobio je Vušurović Goran (1971) koji je imao više ustrijelnih i prostrijelnih povreda, dominantno u regiji grudnog koša i trbuha. Pacijent je imao jednu ulaznu ranu ispod desne ključne kosti, dvije u predjelu petog i šestog rebra, jednu u predjelu gornjeg trbuha ispod rebarnog luka i prostrijelnu povredu desne podlaktice", kazao je hirurg.

UP: Potražuju se dva lica

"U pravcu ova četiri lica hice iz vatrenog oružja ispalila su dva lica za kojima policija traga. Na licu mjesta se vrši uviđaj. Policijske aktivnosti na pronalasku navedena dva lica i rasvjetljavanju krivičnog djela su u toku", kazali su iz policije.

Pročitajte još:

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari