1
min read
A- A+
Pročitano

FOS priča: Razdor u vrhu "škaljarskog" klana?

10/02/2019 - 10:50
Autor:Anđela Đikanović
6270 pregleda

Luka Bojović koji važi za ozloglašenog šefa škaljarskog klana i Filip Korać navodno više ne sarađuju kao prije, pa je sami vrh takozvanih škaljaraca razdvojen na dvije struje.

Foto: Aleksandar Jovanović, Profimedia

Foto: Aleksandar Jovanović, Profimedia

Izvor blizak Koraću navodi da mu je Bojović sve vrijeme zamjerao bliskost sa ljudima iz klana, te da su se Bojovićevi ljudi sve više priklanjali Koraću. Iako je važio za desnu ruku Luke Bojovića, već neko vrijeme Korać djeluje samostalno. 

FOS je ranije pisao da, prema našim nezvaničnim informacijama, istražitelji traže svjedoka saradnika koji bi progovorio u djelima za koje se Korać tereti. U međuvremenu je, kako nam je rečeno, pronađen. 

"Svi znate šta znači kad se pomene ime Filipa Koraća u cijelom regionu. Pronašli smo dovoljno dokaza i svjedoka da se podigne crvena potjernica", kazao je ranije tamošnji ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

On, ipak, nije želio da kaže za koja djela se Korać tereti.

Mediji pišu da se Korać dovodi u vezu sa ubistvom Davorina Baltića u Beogradu, ali istražitelji nikada zvanično to nisu saopštili. Povezuju ga i sa nekim likvidacijama na crnogorskom primorju.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari