1
min read
A- A+
Pročitano

Hapšenja u Podgorici zbog 450 grama heroina i nelegalnog držanja pištolja

08/10/2019 - 14:40
Autor:Fos Media
1170 pregleda

Policija u Podgorici uhapsila je  tri osobe. Pretresima je kod dvije pronađeno oko 450 grama heroina a kod treće pištolj u ilegalnom posjedu.

foto

Foto: Uprava policije

"Postupajući na osnovu naredbe nadležnog sudije za istragu, a u sklopu kontinuiranih aktivnosti u cilju otkrivanja i suzbijanja tzv. ulične prodaje opojnih droga, policijski službenici su izvršili pretres stana koje koriste K.Č. (27). Policija je pronašla i oduzela više pvc pakovanja  sa sadržajem praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine oko 403 grama, dron sa daljinskim upravljačem, sredstva komunikacije i lap top. K.Č. je lišena slobode zbog sumnje da je počinila KD neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je iz Uprave policije.

Podgorička policija je kontrolom M.D. (31) pronašla pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je heroin težine oko 46 grama. On je uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu zbog neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

Nadalje, kontrolom i pretresom M.P. (60) policajci su pronašli i oduzeli pištolj M57 sa tri komada municije. Osumnjičeni je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari