1
min read
A- A+
Pročitano

Kotor: Petnaest maloljetnika konzumiralo alkohol u lokalu, prijava protiv vlasnika

13/02/2018 - 14:52
Autor:Fos Media
141 pregleda

U policijskoj akciji „Mladost“, usmjerenoj na sprečavanje služenja alkoholnih pića maloljetnim osobama, policija je u jednom ugostiteljskom objektu u Kotoru zatekla petnaest maloljetnika u konzumiranju alkohola. Podnijete su prijave protiv odgovornih osoba u ugostiteljskom objektu.

Ilustracija

Ilustracija, foto: Shutterstock

"Službenici policije i turistički inspektori su, između ostalog,  11.02.2018.godine, u intervalu od 23:00 do 00:25 časova, izvršili kontrolu ugostiteljskog objekta „The Terminal“ u Kotoru. Kontrolom je u navedenom objektu zatečeno više maloljetnih osoba u konzumiranju alkoholnih pića", navodi se u saopštenju uprave policije.

Izvršeno je alkotestiranje 15 maloljetnih osoba u ovom ugostiteljskom objektu, starosti od 15 do 17 godina, kojim je utvrđeno da svi imaju određenu koncentraciju alkohola u organizmu, dodaju iz policije.

O svemu su obaviješteni roditelji maloljetnih osoba, od kojih je od strane nadležnog policijskog inspektora uzeta izjava na okolnosti navedenog događaja. Takođe, službenici policije su i od vlasnika objekta, kao i od zaposlenih u objektu, uzeli izjave u vezi sa navedenim.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari