1
min read
A- A+
Pročitano

Krivična prijava protiv vlasnika psa koji je napao dijete

13/06/2018 - 14:30
Autor:Fos Media
312 pregleda

Pripadnici podgoričke policije nakon prikupljenih obavještenja i obavljenog uviđaja podnijeli su krivičnu prijavu protiv vlasnika psa koji je juče napao sedmogodišnjeg dječaka u podgoričkom naselju Zabjelo i tom prilikom mu nanio teške tjelesne povrede.

a

Ilustracija

„Prijava je podnijeta protiv M.B. iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teško djelo protiv opšte sigurnosti u vezi sa krivičnim djelom izazivanje opšte opasnosti. Dežurna služba CB Podgorica je, 11. juna oko 19 časova i 30 minuta obaviještena od strane zaposlenih Zavoda za hitnu medicinsku pomoć da je iz njihove ustanove u Urgentni blok transportovan sedmogodišnji dječak sa povredama koje su nastale kao posljedica ujeda psa. Dječaku je ukazana medicinska pomoć i tom prilikom su mu konstatovane teške tjelesne povrede, odnosno ujedne rane u predjelu obje natkoljenice i potkoljenice“, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kriminalističkom obradom službenici CB Podgorica su, kako se ističe, došli do saznanja da se povrijeđeni dječak oko 19 časova, u ulici Jovana Joza Vukčevića u Podgorici, sa drugovima igrao na travnatoj površini – livadi i tom prilikom ušao u domet psa, koji je bio vezan sajlom dužine šest metara, a koja se nalazila u neograđenom dijelu, u sklopu livade na kojoj su se djeca igrala.

„Tom prilikom pas je napao sedmogodišnjeg dječaka nanoseći mu teške tjelesne povrede. Istog dana, u službene prostorije CB Podgorica pristupio je vlasnik psa M.B, koji je prethodno psa uklonio sa navedene lokacije. Na lice mjesta u ulici Jovana Joza Vukčevića, kao i u ulici Prištinskoj, gdje je M.B. odveo psa nakon događaja, su pristupili službenici Stanice kriminalističke policije za kriminalističku tehniku i uviđaje koji su fotografisali lice mjesta.

Nakon konsultacija sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, protiv M.B. je podnijeta krivična prijava.

Pročitajte još:

 

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari