1
min read
A- A+
Pročitano

Krivična prijava zbog sukoba zatvorenika u ZIKS-u

13/06/2018 - 8:14
Autor:Fos Media
297 pregleda

Ilija Pavlović podnio je preko uprave ZIKS-a krivičnu prijavu protiv Vladimira Ulame, jer je u maju fizički nasrnuo na njega u zatvoru dok je razgovarao telefonom tokom redovne posjete.

a

Foto: FOS Media

Prema nezvaničnim saznanjima Pobjede, prijavu je podnio zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti.

Pavlović je u incidentu zadobio povrede po glavi i tijelu. Ulama je tada s leđa prišao Pavloviću i nasrnuo na njega.

Njih dvojica, kako je listu kazao dobro obaviješteni izvor, ranije nijesu imali sukob. Pritvorenik Ulama je zbog ovog incidenta nakon nekoliko dana saslušan u Tužilaštvu. Ulami se sa Vladimirom Mijovićem sudi pred Višim sudom zbog teškog ubistva Petrovčanina Nemanje Medina.

Osim Ulame i Mijovića, optužnicom je obuhvaćen i Bogdan Milić, koji se sumnjiči za krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela. Pavlović se iza rešetaka našao zbog sumnje da je sa bratom Boškom učestvovao u likvidaciji Đorđa Borete i slučajne žrtve Dragana Zečevića u lokalu „Trofej“ u Budvi. Za ovo krivično djelo počelo je da mu se sudi pred Višim sudom. Pavlović je negirao da je učestvovao u ubistvu.

Protiv Ilije Pavlovića treba da počne i suđenje zbog prijetnji specijalnom tužiocu Saši Čađenoviću. Vladimiru Ulami ovo je drugi put da po istom scenariju nasrne na pritvorenika.

Isto to učinio je i pritvoreniku Aleksandru Markoviću, koji je osuđen na šest godina zatvora zbog krivičnog djela stvaranje kriminalne organizacije. Prišao mu je s leđa dok je Marković razgovarao telefon i pretukao ga.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari