1
min read
A- A+
Pročitano

Podgorica: Mladić lomio vrata na ulazu u zgradu, pa nasrnuo na policiju

12/03/2018 - 15:44
Autor:Fos Media
970 pregleda

Dvadesetjednogodišnji S.K. uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. 

Ilustracija

Ilustracija, foto: N1

Iz policije je saopšteno da je S.K. krivično djelo, kako se sumnja, počinio u Bulevaru Save Kovačevića u Podgorici kada je policija intervenisala po pozivu građana za narušavanje javnog reda i mira.

"S.K. je, prije nego što je policija došla, shodno izjavama prisutne grupe mladića koji su zatečeni na licu mjesta, nogom polomio ulazna vrata na ulazu zgrade i zadobio posjekotinu na nozi. Osumnjičeni je, nakon ukazivanja ljekarske pomoći i policijskih mjera i radnji, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Naime, S.K. je, kako se sumnja, krivično djelo počinio 11. marta u 1 čas i 45 minuta u Bulevaru Save Kovačevića u Podgorici na način što je, u alkoholisanom stanju, prvo neprimjerenim riječima vrijeđao službenike CB Podgorica, da bi nakon toga i fizički nasrnuo na njih, nastojeći da im zada i udarce pesnicom, zbog čega je uhapšen i priveden u Centar bezbjednosti Podgorica.

"Prethodno je Dežurna služba CB Podgorica primila više telefonskih poziva od strane građana da je na navedenoj adresi u toku narušavanje javnog reda i mira. Na licu mjesta policijski službenici su zatekli pet lica, pri čemu su četiri lica pokušavala da obuzdaju jedno lice. Od strane policijskih službenika licima je izdato naređenje da prestanu sa narušavanjem javnog reda i mira, nakon čega su M.M. (16), A.M. (18), L.T. (21) i M.P. (18) postupili po naređenju policijskih službenika, dok se S.K. (21), sumnja se, oglušio o naređenje, vrijeđajući službenike CB Podgorica a potom je i nasrnuo na njih pokušavajući da im zada udarce pesnicom u predjelu tijela", dodaje se u saopštenju policije.

Policijski službenici su, da bi savladali fizički napad od strane S.K. i lišili ga slobode, ovom licu uz upotrebu sredstava prinude – fizičke snage stavili lisice, ali je on nastavio da ih vrijeđa upućujući im psovke a takođe tom prilikom je policijskim službenicima uputio i ozbiljne prijetnje po život i tijelo govoreći im između ostalog da će ih lišiti života, pri čemu je konstantno pružao jak aktivni otpor.

Na lice mjesta izašla je ekipa za uviđaje CB Podgorica koja je fotografisala lica mjesta i sačinila fotoelaborat.

 

Pročitajte još:

 

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari