1
min read
A- A+
Pročitano

Poznat napadač na Vojvodića: Metak upozorenja zbog poslova sa drogom

14/01/2020 - 7:41
Autor:Fos Media
6941 pregleda

Policija je utvrdila ko je u petak pucao u nogu Draženu Vojvodiću (33) iz Podgorice, u naselju Tološi, ali zbog istrage nije saopštila identitet napadača. Prema saznanjima Pobjede, utvrđen je i motiv napada, a intenzivno se radi na lociranju napadača.

Foto

Izvor: REUTERS/Ilustracija

Kako nezvanično saznaje taj list, motiv ranjavanja su poslovi sa drogom, odnosno dugovi, a pucanj je bio upozorenje.

Prema riječima svjedoka, napadač je mršavije građe, visok oko 190 centimetara, u trenutku izvršenja krivičnog djela imao je crnu jaknu.

Vojvodić je poznat policiji kao višestruki povratnik u raznim krivičnim djelima. Uhapšen je u aprilu prošle godine kada je podgorička policija kod njega pronašla kokain.

Policija je tada pretresla više lokacija, među kojima i one koje koristi Vojvodić i pronašla 20 pakovanja sa kokainom koji je bio pripremljen za prodaju. Tada su istražitelji sumnjali da je Vojvodić u produženom trajanju i na organizovan način prodavao kokain. On je 22. oktobra prošle godine sklopio sporazumno priznanje krivice i pristao da odleži osam mjeseci, kao i da plati 8.000 eura na račun budžeta Crne Gore.

Vojvodić je bio osuđen i na četiri godine zatvora zbog teškog razbojništva počinjenog 17. maja 2010. u filijali Podgoričke banke na Zabjelu.

Protiv njega je i u oktobru 2008. godine podnijeta krivična prijava za nasilničko ponašanje na protestu u Podgorici zbog odluke crnogorske Vlade da prizna nezavisnost Kosova.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari