1
min read
A- A+
Pročitano

Raspisana potjernica za Jahovićem i Osmanagićem: Planirali četiri ubistva?

11/01/2019 - 10:26
Autor:Anđela Đikanović
1581 pregleda

Za Almirom Jahovićem i Adnanom Osmanagićem raspisane su međunarodne potjernice zbog sumnje da su oformili kriminalnu grupu kojaje pokušala da ubije Baranina Jovana Đurovića i sastavila spisak na kojem su još tri osobe koje su planirali da ubiju.

jedro

Foto: Jedro Bar, FOS media

Kako piše "Pobjeda", istraga ukazuje da je ova grupa planirala da ubije četiri osobe: Nikolu Sjekloću, D.P. i M.Lj. Policija je došla do sumnje da su osumnjičeni planirali i pripremali izvršenje više ubistava na teritoriji Bara i Budve.

FOS je u oktobru ekskluzivno objavio informaciju da je Specijalno državno tužilaštvo (SDT) proširilo istragu povodom pokušaja likvidacije Jovana Đurovića u Baru i da nova saznanja dovode upravo do imena Osmanagića i Jahovića.

Pročitajte i ovo: FOS otkriva: Policija traži Jahovića i Osmanagića - učestvovali u pokušaju ubistva Đurovića?

Podsjetimo, eksplozivna naprava je sadržala oko pola kilograma eksploziva, i pronađena je na raskrsnici Bulevara 24. novembra i Makedonske ulice kod "Tri kule" u Baru. Kako je tad saopšteno iz UP, službenici Centra bezbjednosti (CB) Bar su oko 14 sati i 50 minuta obaviješteni da se na kolovoznoj traci na glavnoj barskoj saobraćajnici na bulevaru nalazi crna plastična kesa iz koje vire žice i da se sumnja da je riječ o eksplozivnoj napravi.

Pročitajte još:

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari