1
min read
A- A+
Pročitano

Demokrate: Mislili smo da od Pozitivne i Đurovića ne može gore, potcijenili smo Krivokapića

15/05/2019 - 13:40
Autor:Fos Media
623 pregleda

Mislili smo da od Pozitivne i Draga Đurovića ne može gore. Međutim, izgleda da smo pri tom žestoko potcijenili kapacitete Ranka Krivokapića i SDP-a da politički djeluju na najneprihvatljiviji mogući način, saopštili su iz Demokratske Crne Gore.

foto

Foto: Demokrate

Postupak isključenja Brune Lončarević, ocjenjuju Demokrate, nije ništa drugo do nastavak pokušaja da se bjelodana politička korupcija kamuflira nekim navodnim političkim principima SDP-a stranke iz koje dolazi pomenuta odbornica.

"Posljednji postupak SDP-a sa isključenjem Brune Lončarević baca novo svjetlo i na sve one gnusne neistine koje su izgovarali o Vladimiru Jokiću. Njihovo postupanje u slučaju Brune Lončarević plastičan je dokaz da su se očajnički trudili da smisle razlog kojim bi lakše prikrili političku korupciju. Sada ono što nisu postigli klevetanjem Vladimira Jokića, pokušavaju da postignu navodnim isključenjem svoje odbornice", navodi se u saopštenju.

Dodaju da su Ranko Krivokapić i SDP priredili crnogorskoj javnosti komediju u tri čina: u prvom je supruga Ranka Krivokapića podnijela inicijativu za smjenu Jokića prikupljajući potpise podrške od strane odbornika DPS-a, u drugom, pri smjenjivanju Jokića, bila uzdržana, da bi u trećem isključili Brunu Lončarević. "Smiješno i providno", smatraju u DCG.

"Valjda je sada svima jasno: ukoliko se SDP-u, DPS-u i njihovim satelitima, ovo dozvoli: izbori u Crnoj Gori, na bilo kojem nivou, neće imati nikakvog smisla. Ukoliko je planiranim i koordiniranim akcijama sa DPS-om i sa tajkunskim kesama moguće permanentno izigravati volju građana, zašto i dokle da u toj lakrdiji učestvuju građani koji su, ujedno i najveća žrtva simulacije demokratije koja je na sceni u Crnoj Gori?", pitaju Demokrate.

Prema njihovim navodima neki politički subjekti su oćutali "gnusno i bezobzirno prekrajanje izborne volje građana Kotora". Zdrav razum ne može da pojmi kako pojedini, glumeći portparola Ranku Krivokapiću, smatraju kako sa novim "Dragom Đurovićem" treba da se, poslije svega, politički izmirie i sarađuju.

"Ukoliko Vladimir Joković nalazi opravdanja za smjenu Vladimira Jokića, nudeći ruku saradnje SDP-u, šta nas sprečava da smijenimo Dragoslava Šćekića, pa da, zatim, sarađujemo na bazi takve izdaje volje opozicionih birača koji su nas glasali, sa SNP-om? Svako ko smijeni bilo kojeg opozicionog predsjednika Opštine nije naš saradnik, već je saradnik UDBA-e. Sa UDBA-om, ako Vam je baš do toga i ako za to imate želudac, sarađujte Vi, nama ne pada na pamet", zaključuju Demokrate.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari